Klantbeoordelingen

Blog

ENVELOP ONTWERPEN: WAAR MOET JE OP LETTEN?

  15 april 2020   Christian van Loon

Een envelop ontwerpen is iets waar je bijvoorbeeld mee te maken zult krijgen indien je als bedrijf een nieuwe huisstijl wilt gaan ontwikkelen. Daarnaast zul je bijvoorbeeld ook bedrukte enveloppen willen laten sturen als je een speciale verzending de deur uit wilt doen. Een risico hierbij is dat dit een aspect is dat vaak vergeten wordt om zorg voor te dragen gezien hier veelal geen directe omzet mee wordt gegenereerd. Desalniettemin is een passende envelop (laten) ontwerpen iets wat een professionele, en bovenal herkenbare uitstraling met zich meedraagt. In dit blog vertel ik je graag meer over het belang van een envelop ontwerpen, waarvoor de enveloppen gebruikt kunnen worden en wat Van Loon Reclame hierin voor je kan betekenen!

Lees meer

Diagonaal

  11 maart 2020   Christian van Loon

Er zijn verschillende manieren om de herkenbaarheid van jouw bedrijf of merk te vergroten. Eén daarvan is bedrijfskleding laten bedrukken. Op deze manier komen uw werknemers professioneel en bovenal herkenbaar voor de dag. In dit blog vertel ik je graag meer over waarom professionele bedrijfskleding zo belangrijk is, en wat de voordelen zijn van het laten bedrukken van bedrijfskleding.

Lees meer

  25 februari 2020   Christian van Loon

Reclame is natuurlijk onmisbaar voor een organisatie. Het doel is uiteindelijk om consumenten te overtuigen gebruik te maken van jouw producten of diensten. In de fase daarvoor is het juist belangrijk dat de potentiële klant van het bestaan van jouw organisatie af weet. Buitenreclame in de vorm van een spandoek is hierbij een uitstekende keuze voor het vergroten van de zichtbaarheid van jouw bedrijf of merk. In dit blog lees je meer over hoe deze reclamevorm bij kan dragen aan zichtbaarheid van jouw organisatie en/of merk!

Lees meer

  24 januari 2020   Christian van Loon

Reclame is belangrijk voor een organisatie, het heeft als doel potentiële klanten over te halen tot het aanschaffen van je producten of diensten. Niet alleen je online webshop of social media kanalen moeten er goed uitzien, ook de binnenreclame van een organisatie is belangrijk. Dit is het visitekaartje van je organisatie. Klanten moeten zich aangetrokken voelen tot het interieur van je bedrijf, kantoor of winkel. Wanneer ze met een goed gevoel binnenkomen en zich thuis voelen gaan ze ook tevreden weer de deur uit.

Lees meer

  19 december 2019   Christian van Loon

Vlaggen zorgen voor zichtbaarheid en herkenbaarheid van uw bedrijf. Een vlag wordt vaak beschouwd als het allereerste visitekaartje van uw bedrijf. Vlaggen zijn er in verschillende soorten en maten. Wij geven u 6 tips voor het kopen van een ideale vlaggenmast.

Lees meer

  15 oktober 2019   Christian van Loon

Het plaatsen van een reclamebord is een ideale manier om altijd de aandacht te trekken van je potentiële klanten. Je kunt er niet omheen, er bestaat geen ad-blocker voor en je kunt het niet even aan de kant schuiven. Het is ook niet geheel onlogisch dat buitenreclame het enige overgebleven massamedium wordt genoemd. Wat maakt deze traditionele reclame nog zo effectief? We zetten de voordelen op een rijtje.

Lees meer

  17 april 2019   Christian van Loon

Stel je eens voor: je loopt op een beurs en komt een interessante stand tegen. Deze stand houdt jou wel een bezig, maar uiteindelijk blijkt er nergens een visitekaartje te liggen. Je denkt dat je de naam van het bedrijf wel gaat onthouden, maar nadat je 100 andere interessante stands gezien hebt, wil je toch meer weten over dat éne bedrijf. Dat éne bedrijf waarvan jij dus geen visitekaartje hebt en waarvan je de naam bent vergeten…

Lees meer

  3 april 2019   Christian van Loon

Raambelettering zorgt op een subtiele manier voor meer aandacht en daardoor vergroot het ook de kans op meer omzet. Wij bieden diverse mogelijkheden als het gaat om raambelettering. Door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige folies kunnen wij het beste resultaat behalen. Bent u geïnteresseerd in raambelettering of wilt u weten welke mogelijkheden er zijn? Lees dan snel verder. 

Lees meer

  22 januari 2019   Christian van Loon

Exposeren op een beurs, evenement of festival doet u niet zomaar, daar gaat een hele voorbereiding aan vooraf. U wilt immers wel alles tot in de puntjes geregeld hebben, want u kunt maar één keer een eerste indruk achterlaten bij potentiële klanten. Maar wat heeft u hiervoor nodig en welke elementen zorgen voor een goede beursstand?

Lees meer

  9 januari 2019   Christian van Loon

Wist u dat er eindeloze mogelijkheden zijn als het gaat om piepschuim bewerken? Veel mensen weten niet welke mogelijkheden er allemaal zijn. Dat vinden wij jammer, want piepschuim is een zeer veelzijdig materiaalsoort. Van hobbymateriaal tot groot stand-alone logo voor in een beursstand. Door piepschuim op de juiste manier te bewerken is veel mogelijk!

Lees meer

  30 oktober 2018   Christian van Loon

Als iemand uw bedrijfspand ziet, is de gevel het eerste wat in het oog springt. Bezoekers en potentiele klanten vormen hier al hun eerste indruk over het bedrijf, en dan zijn ze nog niet eens binnen geweest. Het is zonde om deze plek onbenut te laten. Gebruik de gevel als een visitekaartje. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van gevelletters tot spandoeken in spandoekframes. Nog niet overtuigd van het nut van gevelreclame? Wij zetten 5 voordelen voor je op een rij.

Lees meer

  16 oktober 2018   Christian van Loon

In veel branches is het dragen van bedrijfskleding vanzelfsprekend. Naast dat dit zorgt voor een professionele uitstraling zorgt het ook voor extra reclame. Door het bedrijfslogo op de bedrijfskleding te laten drukken vergroot u de zichtbaarheid van uw bedrijf. Daarnaast kunt u bedrukte kleding ook als marketingtool inzetten. Vermeld bijvoorbeeld een actie, URL of QR-code op de kleding. Denk vooraf na over het doel van de bedrukte kleding. Uiteraard kunnen wij met u meedenken. Samen komen we tot een passende oplossing.

Lees meer

  1 oktober 2018   Christian van Loon

Een logo is veel meer dan alleen een afbeelding met wat letters. Het is het visitekaartje van een merk of bedrijf. Het moet er goed uitzien en passen bij het product of de dienst dat wordt aangeboden. Een logo moet de doelgroep aanspreken. Kleuren, beeldmateriaal en lettertype moeten ervoor zorgen dat het logo spreekt voor het bedrijf of merk.

Lees meer

  25 september 2017   Christian van Loon

Piepschuim is een materiaalsoort wat voor diverse toepassingen gebruikt kan worden en als onderscheidend vermogen kan dienen voor uw bedrijf of merk. Denk bijvoorbeeld aan een piepschuim bedrijfslogo, een waarheidsgetrouwe vergroting van een product of als verpakking. Het voordeel van piepschuim is dat het zeer licht in gewicht is, maar dit maakt het materiaal ook kwetsbaar. Door piepschuim te coaten wordt het piepschuim sterk en kan het jarenlang mee, zelfs voor diverse buitentoepassingen.

Lees meer

  25 augustus 2017   Christian van Loon

Een 3D logo piepschuim is voor bedrijven een onderscheidend vermogen. Piepschuim is een materiaalsoort dat nog niet op grote schaal wordt toegepast. Hierdoor val je als bedrijf extra op, want je kiest immers voor een uniek materiaal. De effectiviteit van een 3D logo uitgevoerd in piepschuim is dan ook groot en zorgt voor een onderscheidend vermogen van uw onderneming. Daarnaast zijn de mogelijkheden met piepschuim eindeloos!

Lees meer

  21 juli 2017   Christian van Loon

De mogelijke polystyreen toepassingen, in de volksmond ook wel piepschuim genoemd, zijn enorm. Dit materiaalsoort wordt vaak onderschat, maar door het lichte gewicht, de gunstige prijs en de vele afwerkingsmogelijkheden is het een zeer geschikt materiaal om te gebruiken voor diverse reclame-uitingen. Benieuwd hoe je polystyreen onder meer kunt toepassen? Lees snel verder!

Lees meer

  21 juni 2017   Christian van Loon

Bent u op zoek naar een plek waar u piepschuim letters goedkoop kunt aanschaffen? Zoek dan niet verder, want bij Van Loon Reclame & Piepschuim bent u aan het juiste adres! Of u de letters nu wilt gebruiken als blikvanger in uw bedrijf of als decoratie in de kinderkamer, wij hebben het. Piepschuim letters zijn bij ons in alle formaten, kleuren en lettertypen te verkrijgen en dan ook nog eens tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Lees meer

  19 mei 2017   Christian van Loon

Reclamemateriaal is er in diverse soorten en maten. Maar heeft u er wel eens gedacht om letters piepschuim in te zetten als reclamemateriaal? Er zijn ongekend veel mogelijkheden met piepschuim letters. Piepschuim als reclamemateriaal biedt veel voordelen, het is licht van gewicht, kan opmaat gemaakt worden en is naar wens te decoreren.

Lees meer

  9 februari 2016   Christian van Loon

Projection mapping, ook wel bekend als video mapping of ruimtelijke augmented reality, is een projectiewijze waarin producten (vaak complex van vorm) omgevormd worden tot basis voor videoprojectie. Met behulp van speciale software en een 3D-beamer wordt een ontwerp op een 3-dimensionaal product geprojecteerd.

Lees meer

  9 februari 2016   Christian van Loon

Producten uit het materiaal piepschuim hebben veel voordelen, maar laten ook een nadeel zien; de kwetsbaarheid.
Het materiaal is licht van gewicht en opgebouwd uit 2% grondstof en maar liefst 98% lucht.

Lees meer

  14 januari 2016   Christian van Loon

UV printen is hot. De printtechniek is nog volop in ontwikkeling, maar staat allang niet meer in de kinderschoenen. Er wordt in de signbranche veel geëxperimenteerd, wat tot de mooiste creaties leidt. Kan UV printen op piepschuim ook toegepast worden?

Lees meer

  14 januari 2016   Christian van Loon

Een zacht fluwelen laagje, in elke kleur die u maar wenst. Piepschuim voorzien van flock. Wat is flock? Flocken zijn zéér dunne, kleine kunststof vezels, welke middels een hechtlaag elektrostatisch worden aangebracht.

Lees meer

  14 januari 2016   Christian van Loon

Snijletters, freesletters, full colour prints, reclameborden en doosletters; bekende materialen in de signbranche.
Wordt het niet eens tijd voor wat afwisseling in materiaalgebruik? Daarom 9 redenen om piepschuim reclame te gebruiken!

Lees meer

  14 januari 2016   Christian van Loon

EPP, ook wel Expanded PolyPropylene genoemd, werd in de jaren ‘80 ontwikkeld en is een materiaal dat veel wordt gebruikt in de automotive. De basis van het materiaal is polypropyleen.

Lees meer

Diagonaal

Altijd op de hoogte?

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Wat gebeurt er momenteel?