Klantbeoordelingen

Maatwerk

Vraag offerte aan

  • Toegestane bestandstypen: eps, ai, pdf, cdr, jpg, bmp, gif, png, doc, dxf, dwg.

Altijd binnen 24 uur contact.

Reclameproducten op maat voor u gemaakt

Wilt u iets unieks? Een reclameproduct waar geen standaard oplossing voor te vinden is? Dit wordt waarschijnlijk maatwerk en wij kunnen u hierbij helpen. Piepschuim, kunststof, hout of metaal; alle materialen behoren tot de mogelijkheden. Dit soort producten noemen wij maatwerk, maar de term ‘custom made’ is ook op z’n plaats: op maat gemaakte, kwalitatief hoogwaardige modellen om uw product of bedrijf extra attentiewaarde te geven. Denk eens aan een unieke visitekaartjeshouder, een award, een meubelstuk of een blow-up (vergroting van een product). Hiermee kunt u zich onderscheiden en een oud assortiment eindelijk eens vernieuwen of uitbreiden voor uw klanten. Met op maat gemaakte reclameproducten wordt uw bedrijf gezien als vernieuwend en innovatief.

Proces van maatwerk reclameproducten

Als eerst zetten we uw idee of product om naar een 2-of 3-dimensionale tekening met de juiste maatvoering. Zo kunt u uw product van alle kanten zien. Vervolgens kiezen we samen met u de juiste materialen uit waar het model van geproduceerd gaat worden. Uiteraard spelen structuur, textuur en kleur hier een belangrijke rol in en wij adviseren u hier dan ook graag over. Als u tevreden bent, produceren wij het product en zorgen we voor een nette, degelijke verpakking, want ook dát is maatwerk. Het transport kunt u ook aan ons overlaten, ook als dit naar meerdere vestigingen plaats moet vinden. Zo kunnen we van idee tot aan transport een rol spelen in het op maat maken van uw reclameproducten.

Heeft u een idee over het maken van een maatwerk product? Maar weet u niet zo goed welke stap vervolgens te nemen? Wij helpen u graag! Kom eens langs om uw idee voor te leggen. Samen kunnen wij kijken wat de mogelijkheden zijn en komen tot een uniek product! Een e-mail sturen via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?