Klantbeoordelingen

Buitenreclame

Buitenreclame

Uw bedrijf dag en nacht volop onder de aandacht? Zien is verkopen, wordt vaak gezegd. Het is daarom van belang dat buitenreclame uw bedrijf zichtbaar en vindbaar maakt, vooral als het zich op een zichtlocatie bevindt. Ook straalt uw bedrijf professionaliteit uit als de buitenreclame netjes verzorgd is. De eerste indruk is altijd de belangrijkste. 

Diagonaal

Buitenreclame kent vele varianten

Het is van belang goed af te wegen welke variant van buitenreclame bij uw bedrijf past. Ook moet deze variant toegestaan zijn door de gemeente, want voor sommige uitingen zijn omgevingsvergunningen vereist. Uiteraard speelt budget ook een belangrijke rol. Wij assisteren u graag bij uw keuze voor buitenreclame en komen dan ook graag ter plekke naar de situatie kijken. Zo kunnen wij, rekening houdend met uw voorkeuren, een passend advies uitbrengen. We sommen de meest voorkomende vormen van buitenreclame voor u op:

Gevelreclame

Gevelreclame, ook wel gevelbelettering genoemd, is vaak de eerste vorm van buitenreclame die in het oog springt: het bedrijfslogo, een huisnummer, een tekst of symbool, grote afbeeldingen, etc. Vaak zijn deze aan de meest prominente gevel van het bedrijf gemonteerd, of staan ze op het dak. Deze gevelbelettering wordt vaak verlicht, om zo 24/7 zichtbaar te zijn.

Lichtreclame

Altijd gezien worden? Lichtreclame is met de komst van energiebesparende LED-verlichting een stuk aantrekkelijker geworden. Bovenstaande doosletters kunnen van voren of van achteren worden uitgelicht. De verlichtingsunits zitten in de holle ruimtes van de producten verwerkt en de elektra is daardoor onzichtbaar. Perfect geschikt als u nét dat beetje extra attentiewaarde wilt creëren, dag en nacht.

Raambelettering

Ramen laten zich aan de binnen- en buitenzijde perfect beplakken met diverse soorten folie. Er zijn vele soorten raambelettering verkrijgbaar, in allerlei kleuren, structuren en tinten. Zo kunt u ramen beletteren met in vorm gesneden gekleurde folie, full colour afbeeldingen of folie met structuur/textuur. Wilt u minder inkijk? Kies er dan voor om uw ruiten te laten tinten of zelfs volledig te blinderen. Veel raamfolies hebben zelfs warmtewerende, UV-werende en isolerende eigenschappen.

Reclameborden

Verkiest u een eenvoudigere variant van buitenreclame? Denk dan aan reclameborden. Een oude techniek, maar tegenwoordig nog steeds veel in gebruik, met name bij sportverenigingen. Zeer sterk, duurzaam, eenvoudig te monteren en herbruikbaar. Door nieuwe, lichtere en voordelige materialen is deze variant van buitenreclame perfect geschikt om tijdelijk (maar ook permanent natuurlijk) een reclame-uiting te plaatsen.

Spandoeken

Zeer grote reclame-uitingen worden vaak met een spandoek uitgevoerd. Beprinte spandoeken kunnen onbegrensde afmetingen bereiken en de montage in een aluminium buizenframe is eenvoudig. Doordat de productiekosten van spandoeken relatief laag liggen, worden tijdelijke reclame-uitingen vaak op deze wijze uitgevoerd. Ook kunnen spandoeksystemen blijven hangen, en de spandoeken met regelmaat verwisseld, ten behoeven van tijdelijke acties bijvoorbeeld.

Vlaggen

U wilt ook op grote hoogte opvallen? Vlaggen zijn  continue in beweging en zijn een chique, opvallende toevoeging aan uw bedrijfsterrein.
Wij gebruiken de beste en meest duurzame materialen en kunnen uiteraard ook de vlaggenmast en montage verzorgen.

Naast de diverse vormen van buitenreclame, verzorgen wij ook graag de binnenreclame van uw bedrijfsruimte of beursstand!

Diagonaal

Altijd en overal gezien worden! De middelen verzorgen wij.

Wat gebeurt er momenteel?