Klantbeoordelingen

Interieur en decoratie

Vraag offerte aan

  • Toegestane bestandstypen: eps, ai, pdf, cdr, jpg, bmp, gif, png, doc, dxf, dwg.

Altijd binnen 24 uur contact.

Reclamemateriaal voor uw interieur en decoratie

Het interieur van uw bedrijf of huis opfleuren? Denk eens verder dan producten die in woonwinkels te koop zijn! Reclamemateriaal wordt steeds vaker toegepast om interieurs te decoreren. Dit vanwege de betaalbaarheid, de onbegrensde mogelijkheden en natuurlijk de mate waarin het naar persoonlijke smaak aangepast kan worden. Met custom made reclamemateriaal geeft u de inrichting van uw bedrijf of huis de gewenste uitstraling. Wellicht heeft u al bepaalde ideeën waarmee u uw interieur de beoogde sfeer kunt gegeven. Uiteraard zijn we hier benieuwd naar en fungeren graag als partner om uw ideeën te realiseren.

Hoe verfraait u het interieur met reclamemateriaal?

Zo kunt u bijvoorbeeld uw interieur  vernieuwen met fotobehang, waarvan u het ontwerp zelf heeft gemaakt. Of voorzie wanden of ramen van een mooie tekst in de vorm van een sticker of piepschuim letters. Een op maat gemaakt meubelstuk behoort ook tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld een bedrukte lampenkap, een piepschuim poef of een maatwerk kunststof bijzettafeltje. Bent u meer van de detaillering? Denk dan eens aan custom made plafondlijsten van piepschuim of een spiegel- of schilderijlijst. Vergeet vooral de kinderkamer niet: de naam van uw kind in piepschuim letters aan de muur gemonteerd zorgt altijd voor enthousiaste reacties! U kunt het zo gek niet bedenken, wij zien in alles een uitdaging.

Materialen voor interieur en decoratie

Wij maken gebruik van diverse materialen, waaronder piepschuim, kunststof, hout en metaal en werken deze af zoals u wenst. Zo krijgt u een uniek product wat perfect past bij de stijl van uw interieur. Deze bijzondere producten zijn gegarandeerd een echte eye-catcher voor uw inrichting.

Benieuwd of uw idee omgevormd kan worden tot een product voor in uw interieur? Leg uw idee dan gerust aan ons voor. Dit kan bijvoorbeeld via ons contactformulier. Wij nemen uw aanvraag snel in behandeling en komen altijd met een passend voorstel.

 

Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?