Klantbeoordelingen

Reclameborden

Vraag offerte aan

  • Toegestane bestandstypen: eps, ai, pdf, cdr, jpg, bmp, gif, png, doc, dxf, dwg.

Altijd binnen 24 uur contact.

Klassieke reclameborden

Reclameborden worden al tientallen jaren toegepast in de reclamewereld en zijn perfect geschikt voor gebruik op gevels, langs sportvelden en natuurlijk vrijstaand in frames op bijvoorbeeld bouwlocaties. Een reclamebord is een betaalbare oplossing voor zowel kleine, maar ook zeer grote promotionele uitingen. Reclameborden maken uw onderneming zichtbaar en zorgen voor herkenning bij potentiële klanten. Zowel voor internationaal opererende onderneming als voor kleine lokale ondernemers zijn reclameborden onmisbaar. Enkele voordelen van het gebruik van reclameborden:

  • Schakelbaar
  • In elke vorm te produceren, ook voor gebruik in ronde profielen (sportvelden)
  • Prijzen per vierkante meter, ongeacht de hoeveelheid bedrukking
  • Prima her te gebruiken of opnieuw te voorzien van bedrukking
  • Zeer duurzaam
  • Makkelijk te monteren (schroeven, in profielen schuiven, hangen aan kabels, aan een frame)

Diverse materialen als basis voor reclameborden

Er zijn veel materialen in omloop die als basis kunnen dienen voor een reclamebord. Denk hierbij aan trespa, composietmateriaal, (transparant) kunststof, maar ook aan hout en metaal. Zowel dun als dik te verkrijgen en vaak ook in meerdere kleuren. Door de gladde oppervlakte laten reclameborden zich prima direct beprinten, maar ook beplakken met een drager: een (full colour) sticker op hetzelfde formaat als het bord.

Ook in de vorm van bewegwijzering worden reclameborden veel toegepast, al dan niet op klein formaat. Perfect geschikt om ook de binnenzijde van uw pand aan te kleden en een duidelijke routing te plaatsen. Deze interieurreclame verzorgen we graag voor uw onderneming. Zo zorgt u ervoor dat de klant makkelijk haar weg vindt in uw bedrijfspand.

Heeft u al een digitaal ontwerp gemaakt voor een reclamebord? Dan kunnen wij het complete bord voor u leveren en monteren. Mocht u nog geen ontwerp hebben, dan kunnen wij uiteraard ook de digitale opmaak voor u verzorgen. Vraag gerust een prijs aan via ons offerteformulier, wij beantwoorden uw aanvraag zo spoedig mogelijk.

Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?