Klantbeoordelingen

Piepschuim logo

Vraag offerte aan

  • Toegestane bestandstypen: eps, ai, pdf, cdr, jpg, bmp, gif, png, doc, dxf, dwg.

Altijd binnen 24 uur contact.

Piepschuim logo en figuren op maat gemaakt

Uw bedrijfslogo moet toch gezien worden?! Denk eens aan een piepschuim logo! Licht van gewicht, volumineus en op heel veel manieren te decoreren! Daarnaast erg eenvoudig te monteren aan wanden, muren en ramen door het lage soortelijke gewicht. Wij hebben de expertise in huis om van uw bedrijfslogo een echte eyecatcher te maken. Het is eens wat anders dan een reclamebord, sticker of kunststof logo. Doordat piepschuim logo’s uniek zijn en nog niet op grote schaal zijn toegepast, is het een effectief middel dat bijdraagt aan het onderscheidend vermogen van uw onderneming.

Bedrijfslogo’s bestaan vaak uit een beeldmerk en een woordmerk. Vaak is dit een combinatie van een figuur/vorm en een serie letters. Wij kunnen deze elementen uit diverse soorten piepschuim snijden en afwerken, zodat het piepschuim logo waarheidsgetrouw wordt weergegeven.

Methoden om een piepschuim logo te plaatsen

Een piepschuim logo is de perfecte manier om de entree van uw bedrijf aan te kleden of bijvoorbeeld een lege wand te vullen. Naast hangend monteren, bijvoorbeeld bij binnenkomst achter de receptie, kan uw logo natuurlijk ook staand worden geplaatst. Bij een staande plaatsing moet de vorm van het logo dit uiteraard wel toelaten. Doordat piepschuim logo’s in grote diktes gemaakt kunnen worden, krijgen ze altijd een natuurlijke schaduwwerking met zich mee. Dit is erg fraai om te zien en zo ontstaat een mooie 3D-look. Naast het vergroten van de zichtbaarheid van uw bedrijfslogo, geeft het uw bedrijfspand een exclusieve uitstraling. Zeker in combinatie met andere piepschuim uitingen zoals letters en cijfers is een piepschuim logo van toegevoegde waarde voor uw pand.

Bewerkingen aan piepschuim logo’s

Wilt u een speciale bewerking aan uw bedrijfslogo? Denk eens aan flocken (voorzien van viltachtig materiaal), in kleur spuiten, airbrushen, bekleden met hout/kunststof/metaal of voorzien van full colour stickers. De mogelijkheden zijn eindeloos! Stuur via het offerteformulier uw aanvraag toe, voorzien van een afbeelding of digitaal bestandje, en wij sturen u vrijblijvend een voorstel toe.

Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?