Klantbeoordelingen

Piepschuim logo

Vraag offerte aan

  • Toegestane bestandstypen: eps, ai, pdf, cdr, jpg, bmp, gif, png, doc, dxf, dwg.

Altijd binnen 24 uur contact.

Piepschuim logo

Bent u op zoek naar een originele manier om uw branding next level te tillen? Wat dacht u dan van een piepschuim logo? Een logo gemaakt van piepschuim weegt weinig, ziet er prachtig uit en is in elk gewenst ontwerp en formaat te maken. Maak er bijvoorbeeld een gave logo wand in 3D stijl mee. Op deze pagina vindt u meer informatie over deze service.

Waarom kiezen voor een piepschuim logo?

Een logo van piepschuim, heeft u daar al eens aan gedacht? Een logo van dit materiaal is op allerlei manieren vorm te geven en te decoreren. Dankzij onze jarenlange ervaring in het maken van piepschuim logo’s, kunnen wij van uw bedrijfslogo een echt pronkstuk maken die zeker bij uw klanten en relaties zal opvallen. Wilt u wat anders dan een sticker of reclamebord en wilt u zichzelf goed onderscheiden van uw concurrenten? Dan is een logo van piepschuim de perfecte keuze! Doordat er nog niet op grote schaal logo’s van dit materiaal worden gemaakt, kunt u uw bedrijf er erg goed mee onderscheiden.

Waar kunt u een piepschuim logo plaatsen?

Doordat een logo van piepschuim licht van gewicht is, kunt u het op elk gewenste plek monteren. Monteer uw logo bijvoorbeeld aan, ramen, muren en wanden. Monteer het logo bijvoorbeeld op de wand achter de receptie, zodat deze direct wordt gezien door bezoekers van uw pand. Als de vorm van het logo dit toestaat, kan deze niet alleen hangend maar ook staand worden geplaatst. Zet het logo bijvoorbeeld op een kast, bureau of ander meubilair neer dat goed in het zicht staat.

Een 3d logowand maken

Heeft u in uw bedrijfspand een kale muur dat u wilt aankleden? Dan kunt u de wand erg goed gebruiken voor de branding van uw bedrijf. Maak er bijvoorbeeld een logo wand in 3D van! Het unieke aan een logo van piepschuim is dat het daadwerkelijk uit piepschuim wordt gesneden, waardoor het logo een mooie 3D-look krijgt. Dit effect laat uw logo niet alleen goed opvallen, maar geeft de 3d logowand, en eigenlijk zelfs het hele bedrijfspand, een zeer professionele en onderscheidende uitstraling.

Hoe wordt een piepschuim logo gemaakt?

Logo’s bestaan doorgaans uit beelden en woorden, zoals een combinatie van figuren, letters en/of cijfers. Wij kunnen al deze onderdelen van een logo uit diverse soorten piepschuim snijden. Vervolgens werken wij het logo op zo’n manier af, dat deze precies lijkt op het ontwerp van het logo dat u bij ons heeft ingeleverd. Indien gewenst, kunnen wij het logo van een speciale bewerking voorzien.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het:

  • Flocken van uw logo (hierbij voorzien wij uw logo van viltachtig materiaal);
  • Airbrushen van uw logo;
  • Bekleden van uw logo met materialen zoals: hout, metaal of kunststof;
  • Bestickeren van uw logo;
  • En het in een kleur spuiten van uw logo.

Zoals u ziet zijn er bij ons allerlei afwerkingen mogelijk, waardoor u bij ons precies het bedrijfslogo krijgt dat u zoekt.

Wilt u een logo van piepschuim? Vraag een offerte aan!

Wilt u graag een piepschuim logo en wilt u hiervoor graag een prijsindicatie ontvangen? Vraag dan hier een offerte aan en voorzie deze van een afbeelding of ander digitaal bestand van uw bedrijfslogo. Wij zullen u zo spoedig mogelijk een vrijblijvend voorstel opsturen.

Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?