Klantbeoordelingen

Bedrijfswagen belettering

Vraag offerte aan

  • Toegestane bestandstypen: eps, ai, pdf, cdr, jpg, bmp, gif, png, doc, dxf, dwg.

Altijd binnen 24 uur contact.

Bedrijfswagen belettering: een rondrijdend visitekaartje

Uw bedrijfswagen is altijd zichtbaar: rijdend op de weg, stilstaand op parkeerplekken of geparkeerd op uw bedrijfsterrein. Een perfecte mogelijkheid voor het bedrijfsauto belettering, zodat uw bedrijfsnaam steeds bekender en herkenbaarder wordt. En voor deze professionele uitstraling hoeft u eigenlijk niets te doen!

Waar moet een bedrijfswagen belettering aan voldoen?

Van een eenvoudige vertoning van uw website tot en met een compleet gewrapt voertuig. Centraal staat natuurlijk uw bedrijfslogo, ondersteund door de producten en/of diensten die uw bedrijf biedt. Daarnaast is het belangrijk om uw contactgegevens te vermelden op de bedrijfsauto belettering, zodat potentiële klanten contact met u kunnen opnemen. Zo zorgt u voor een perfecte autoreclame. Wilt u meer sfeer creëren? Dan kunnen full colour afbeeldingen, figuren of striping uw bedrijfsauto nog meer aankleden. We kunnen zowel uw bedrijfsauto als uw privé auto beletteren. Hoofdzaak is het creëren van een herkenbaar voertuig, waarin de belettering voldoende contrast heeft ten opzichte van de kleur van de bedrijfswagen.

Proces van bedrijfswagen belettering

Wij kunnen uw bedrijfswagen belettering ontwerpen, produceren en monteren. Samen met u bepalen we welke boodschap uitgedragen moet worden, wat zich vertaalt in een digitaal ontwerp met behulp van een autospecifiek draadmodel. Als het ontwerp naar uw smaak is, produceren wij de autobelettering met kwalitatief hoogwaardige materialen die jarenlang mee gaan. Het monteren van de belettering kan volledig aan ons worden toevertrouwd. Soms worden zelfs bepaalde auto-onderdelen gedemonteerd, om de folie perfect te laten passen.  Door de wasstraat is geen probleem, de materialen zijn hier uitermate voor geschikt zodat de reclame op uw auto altijd zichtbaar blijft.

Wilt u meer weten over uw bedrijfswagen beletteren? Neem gerust contact met ons op en wij zullen u uitgebreid voorlichten!

Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?