Klantbeoordelingen

Piepschuim figuren

Vraag offerte aan

  • Toegestane bestandstypen: eps, ai, pdf, cdr, jpg, bmp, gif, png, doc, dxf, dwg.

Altijd binnen 24 uur contact.

Piepschuim figuren

Wilt u graag een unieke presentatie of reclameproduct? Bij Van Loon Reclame & Piepschuim kunt u een unieke presentatie of reclameproduct van piepschuim. De mogelijkheden voor piepschuim figuren zijn eindeloos.

Piepschuim figuren laten maken

Al 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in unieke presentaties en reclameproducten. Piepschuim figuren zoals grote letters of (uitvergrote) logo’s zijn reclamemiddelen met een grote attentiewaarde. Met de juiste technieken kunnen wij piepschuim in elk gewenst figuur maken. Van Loon Reclame & Piepschuim is een van de weinige producenten van Nederland die een figuur van piepschuim kan leveren in alle maten en kleuren. De mogelijkheden zijn onbegrensd en wij kunnen uw piepschuim figuren tot verschillende eindproducten laten maken zoals bijvoorbeeld piepschuim letters, blow-upspiepschuim logo, of piepschuim reclame. Wij kunnen piepschuim in elk figuur maken en geheel naar uw wens. Piepschuim is van licht gewicht en kan hierdoor elke grote en elk gewenst figuur aannemen.

Waarom piepschuim figuren laten maken door ons?

Van Loon Reclame & Piepschuim bestaat uit een team van gepassioneerde en ervaren vakmensen die figuren van piepschuim maken van de beste kwaliteit piepschuim. Van Loon Reclame & Piepschuim is een full-service bedrijf en daardoor kunt u hier terecht voor zowel de productie als het ontwerp van figuren op maat. Doordat u uw piepschuim figuren geheel naar uw wensen en ideeën bij ons op maat laat maken is het altijd een unieke presentatie. Piepschuim figuren worden bij ons gemaakt voor zowel binnen als buiten gebruik. Wij kunnen verschillende oppervlaktebehandelingen toepassen zoals het spuiten van elke gewenste kleur, bevilten/flocken voor een chique en zachte afwerking, digitaal printen met UV inkt of rondom voorzien van tapijt, kunstgras, behang stof, kunststof of metaal.

De mogelijkheden voor de oppervlaktebehandeling van een figuur van piepschuim zijn eindeloos. Onze ontwerpers zullen waar nodig helpen met het uitdenken van een concept. Wij leveren na de afwerking op de door u gewenste bestemming af en waar nodig is kunnen wij de piepschuim figuren voor u monteren.
Wilt u graag meer informatie over piepschuim figuren, of wilt u graag een afspraak maken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?