Klantbeoordelingen

Piepschuim reclame

Piepschuim reclame

U wilt iets unieks? Wij produceren iets wat weinig anderen kunnen; piepschuim reclame. Waar andere materialen zoals kunststof, hout en metaal beperkingen hebben of prijzig zijn, is piepschuim reclame de perfecte oplossing. In dit geval geldt vaak, dat onbekend onbemind maakt. Kent u alle creatieve mogelijkheden wel?

Diagonaal

Voordelen van piepschuim reclame

Piepschuim reclame onderscheidt zich door een laag soortelijk gewicht, onbeperkte maatvoering, diverse oppervlaktebehandelingsmethoden en natuurlijk het gunstige prijsniveau.

Wij hanteren 3 productiemethoden: snijden, frezen en handmatig modelleren. Zo kunnen we iedere gewenste vorm maken: uw (bedrijfs)logo van piepschuim, letters en cijfers, figuren en symbolen, waarheidsgetrouwe vergrotingen van producten, modellen, verpakkingen, passtukken voor bouwgerelateerde projecten en nog veel meer. U kunt het zo gek niet verzinnen of wij kunnen het maken.

Diverse soorten piepschuim

Piepschuim, ook wel bekend als EPS, polystyreen of tempex, is een veelzijdig materiaal dat zich kenmerkt door de witte kleur, de bolletjesstructuur, en een extreem laag soortelijk gewicht.
Er zijn diverse kwaliteiten EPS voor verschillende doeleinden, waarbij de grootste verschillen de druksterkte, korrelgrootte en hoeveelheid korrels zijn. Naast EPS leveren wij ook XPS. Deze XPS- kwaliteit is de geëxtrudeerde variant van piepschuim en is nog harder, sterker maar vooral ook gladder van structuur. Moet het product zeer strak worden afgewerkt en mag de bolletjesstructuur niet zichtbaar zijn? Dan is XPS het materiaal bij uitstek.

Piepschuim decoreren

Piepschuim reclame kan op diverse manieren worden afgewerkt. Spuiten in (huisstijl)kleuren is de meest voorkomende afwerkingsmethode. Daarnaast kunnen wij het beplakken met allerlei materialen (hout/kunststof/folie/metaal/kunstgras/behang/etc.), het voorzien van flock, direct beprint worden of gecoat met een slag- en krasvaste coating. Deze polyurea coating zorgt voor een 2-3 mm. dikke ‘huid’ rondom het piepschuim, die ervoor zorgt dat het product jarenlang tegen weer en wind bestand is.

Wijze van monteren van piepschuim reclame

Monteren kan op diverse manieren. Zo kunnen grote letters, cijfers en figuren op zichzelf staand, als stand-alone object. Logo’s en teksten worden vaak aan muren en wanden gemonteerd. Dit kan permanent, bijvoorbeeld met kit. Of non-permanent, met dubbelzijdig zelfklevend klittenband. Uiteraard kunnen grote objecten ook worden opgehangen aan bijvoorbeeld staalkabels of profielen, voor een zwevend effect. Wij leveren montagetekeningen bij, zodat alle onderdelen op de juiste plek komen en de onderlinge afstanden altijd kloppen.

Piepschuim is uitermate geschikt om uw interieur de juiste look en feel te geven. Wilt u meer informatie over het gebruik van piepschuim reclame? Neem dan gerust contact met ons op en wij zullen u met  plezier informeren over de mogelijkheden.

Diagonaal

Vernieuwend en uniek! Piepschuim reclame.

Wat gebeurt er momenteel?