Klantbeoordelingen

Instore & retail

Vraag offerte aan

  • Toegestane bestandstypen: eps, ai, pdf, cdr, jpg, bmp, gif, png, doc, dxf, dwg.

Altijd binnen 24 uur contact.

Piepschuim instore gebruiken

Uw merk, correct in de markt gepositioneerd en duidelijk herkenbaar. Dat is toch waar het om draait? Wij kunnen uw merk kracht bij zetten met diverse reclame-uitingen van piepschuim. Denk eens aan een tekst, woord of figuur die uw reclamecampagne ondersteunt, of natuurlijk een logo of merknaam. Omdat instore en retail materiaal vaak in veel vestigingen wordt ingezet, is het van belang dat deze reclame-uitingen consistent, kwalitatief hoogwaardig en montageklaar kunnen worden aangeleverd. Wij zijn hier specialist in en maken per vestiging een reclamepakket wat voldoet aan alle door u opgegeven eisen.

Voordelen van piepschuim in de retail

Piepschuim is een gunstig geprijsd materiaal, wat zich ook nog eens voordelig laat produceren in grote aantallen omdat er simultaan gesneden kan worden. Dit is lastiger bij kunststof, hout en metaal en deze materialen brengen dan ook vaak hogere kosten met zich mee. Daarnaast kan piepschuim in grotere diktes worden geproduceerd dan eerder genoemde materialen. Voor tijdelijk gebruik is het vaak prijstechnisch gezien dé perfecte oplossing. Piepschuim is goed betaalbaar en u creëert op een eenvoudige wijze de gewenste uitstraling. Uiteraard kan piepschuim ook een langere tijd dienst doen, waardoor u voldoende waar krijgt voor uw investering.

Andere instore materialen

Naast piepschuim instore materiaal kunnen wij u natuurlijk ook voorzien van ander reclamemateriaal voor in de retail. Denk hierbij aan full colour stickers, textieldoeken, drukwerk, blow-ups, etc. Er zijn diverse mogelijkheden om middels instore reclamemateriaal uw merkbekendheid te vergroten. Een combinatie van piepschuim instore materiaal en andere typen reclamemateriaal in uw eigen herkenbare huisstijl leidt veelal tot het beste effect. We komen samen met u graag tot een geschikte oplossing.

Wilt u ontzorgd worden? Laat ons dan een voorstel doen voor het complete pakket instore materiaal. Het is bij ons in goede handen en u zult verrast zijn over de vernieuwende mogelijkheden met piepschuim! Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?