Klantbeoordelingen

Vlaggen

Vraag offerte aan

  • Toegestane bestandstypen: eps, ai, pdf, cdr, jpg, bmp, gif, png, doc, dxf, dwg.

Altijd binnen 24 uur contact.

Vlaggen: Altijd in beweging

Vlaggen, de enige vorm van textiel die als buitenreclame gebruikt kan worden. Op grote hoogte perfect zichtbaar en altijd in beweging.  Ze geven een dynamische uitstraling aan uw bedrijf en laten zien dat u altijd actief en aanwezig bent. Veelal worden ze gebruikt om enkel een bedrijfslogo te tonen en dat is eigenlijk ook het verstandigst. Door de beweging van de vlag komen lange boodschappen namelijk niet goed tot hun recht. Daar komt bij dat ze vaak in verticale leesrichting worden opgehangen en de bedrukking 90 graden gekanteld is. Dit bemoeilijkt de leesbaarheid van zinnen of te veel tekst.

Een vlag gaat lang mee

Er is op het gebied van materiaalgebruik veel ontwikkeling, om de vlag of banier zo duurzaam mogelijk te maken. Normaal gesproken gaan ze ongeveer een halfjaar mee, voordat ze vervangen moeten worden, want in Nederland is de fysieke belasting op banieren nou eenmaal groot. Het waait veel, er is veel neerslag en de vlaggen worden vies door roetdeeltjes, vuil en zand. De duurzaamheid hangt natuurlijk ook af van de wijze van montage. Met het juiste montagemateriaal kunnen ze langer mee gaan. De nieuwste materialen garanderen een langere levensduur, zodat u ze minder vaak hoeft te vervangen. Vlaggen zorgen voor een continue zichtbaarheid van uw bedrijf. Door vlaggen te combineren met gevelreclame in dezelfde huisstijl zullen klanten uw bedrijfspand snel herkennen.

Extra componenten bij vlaggen

Wij kunnen vlaggen in alle maten en vormen produceren, en leveren ook attributen en montagemateriaal. Denk hierbij aan uitsteekhouders, contragewichten, montagebandjes, draaitoppen, wimpels, etc. Heeft u überhaupt nog geen vlagsysteem staan? Complete vlaggenmasten leveren en plaatsen wij ook. Zo wordt vanaf de weg herkenbaarheid van uw bedrijf gegarandeerd. Denk daarnaast ook eens aan beachvlaggen; sportief en strak! U kunt geheel vrijblijvend een prijsopgave aanvragen, wij adviseren u graag!

Diagonaal

Ontdek wat Van Loon voor u kan betekenen

Wat gebeurt er momenteel?