Klantbeoordelingen

Blow up

Vraag offerte aan

  • Toegestane bestandstypen: eps, ai, pdf, cdr, jpg, bmp, gif, png, doc, dxf, dwg.

Altijd binnen 24 uur contact.

Piepschuim blow up: een levensgroot piepschuim model

Een piepschuim blow up, ook wel model, mock-up of rekwisiet genoemd, is een vergroting van een product gemaakt van bijvoorbeeld piepschuim (of hout of kunststof). Moet uw product meer onder de aandacht komen te staan of opvallen op bijvoorbeeld een evenement of beurs? Zijn jullie als bedrijf trots op het product en moet dit product pronken in de entree van het bedrijf? Een levensgrote piepschuim blow up is dé eyecatcher bij uitstek!

Mogelijkheden voor een blow up van piepschuim

Wij kunnen een blow up van uw product in iedere afmeting en kleur voor u produceren. We starten vaak met een 3D-model of een schaalmodel van het product, wat we vervolgens opschalen tot de gewenste grootte. Afhankelijk van de complexiteit snijden, frezen of modelleren we handmatig het piepschuim in de juiste vorm. De blow up kan vervolgens compleet glad worden afgewerkt, bekleed worden met (kunststof) plaatmateriaal, of simpelweg in kleur worden gespoten of gecoat met een slag- en krasvaste polyurea coating. Moet de blow up nog gedetailleerder worden uitgevoerd? We brengen ook stickers, bevestigingsmaterialen, airbrush en vele andere details aan.  Uiteraard denken we ook met u mee wat betreft de montage. We hebben diverse oplossingen zodat het rekwisiet altijd op de positie kan worden geplaatst die u voor ogen heeft. Het lage soortelijke gewicht van piepschuim is hier ook zeker een groot voordeel.

Gunstig geprijsde piepschuim blow up

Vaak wordt gedacht dat een blow up of model erg prijzig is. Dit is zeker niet altijd het geval. Doordat piepschuim een relatief voordelige grondstof is, kan de basis van grote producten gemaakt worden tegen aantrekkelijke prijzen. Uiteraard geldt natuurlijk wel dat hoe gedetailleerder de piepschuim blow up wordt uitgevoerd, hoe prijziger hij zal worden. Mocht piepschuim niet het geschikte materiaal zijn, dan kunnen we ook modellen maken uit hout of kunststof. We zorgen voor maatwerk van uw reclame- of product uitingen.

De mogelijkheden zijn eindeloos en wij lichten u hier dan ook graag over in. Wilt u meer weten over piepschuim blow-ups? Bel of mail ons dan!

Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?