Klantbeoordelingen
Diagonaal

3D logo piepschuim

  25 augustus 2017   Christian van Loon

3D logo piepschuim

Een 3D logo piepschuim is voor bedrijven een onderscheidend vermogen. Piepschuim is een materiaalsoort dat nog niet op grote schaal wordt toegepast. Hierdoor val je als bedrijf extra op, want je kiest immers voor een uniek materiaal. De effectiviteit van een 3D logo uitgevoerd in piepschuim is dan ook groot en zorgt voor een onderscheidend vermogen van uw onderneming. Daarnaast zijn de mogelijkheden met piepschuim eindeloos!

Waarom een 3D logo piepschuim?

De mogelijkheden met piepschuim zijn eindeloos en daarmee een goed materiaalsoort om uw 3D logo van te laten maken. Een logo bestaat vaak uit een beeldmerk en een woordmerk. Het gaat vaak kom een combinatie van figuren, vormen en letters. Door de diverse elementen uit verschillende soorten piepschuim te snijden of op diverse manieren af te werken kunnen wij het logo waarheidsgetrouw maken.

Een 3D logo van piepschuim is een zeer effectieve manier om de ingang van uw bedrijf of kantoor aan te kleden. Daarnaast is het een echte eyecatcher bij binnenkomst. Doordat piepschuim een zeer licht materiaalsoort is kan het eenvoudig aan de muur worden opgehangen, hoe groot het logo dan ook maar is.

Plaatsingsmethoden

Een 3D logo piepschuim kan op diverse methoden geplaatst worden. Zoals gezegd kan het logo eenvoudig aan de muur bevestigd worden. Vanwege het zeer lage gewicht van piepschuim kunnen zelfs de grote 3D logo’s aan de muur bevestigd worden. Natuurlijk is dit niet de enige manier van plaatsen. Het logo kunt u ook eenvoudig staand plaatsen. Echter, bij een staande plaatsing moet de vorm van het piepschuim logo wel zodanig zijn dat de vorm het toelaat om neergezet te worden.

Op maat gemaakt 3D logo piepschuim

Bij Van Loon reclame doen we alleen aan maatwerk. Op die manier kunnen wij uw logo helemaal naar wens maken. Niet alleen wat betreft de vormen en de afmeting, maar ook als het gaat om de afwerking. Wilt u een speciale bewerken aan uw piepschuim 3D logo? Geen probleem, wij realiseren het voor u! Denk bijvoorbeeld aan het flocken, in kleur spuiten, bekleden met kunststof/hout/metaal, voorzien van stickers of airbrushen. Het behoort bij ons allemaal tot de mogelijkheden. Stuur vrijblijvend uw idee of afbeelding naar ons toe en wij voorzien u graag van een vrijblijvend voorstel.

 


Wat gebeurt er momenteel?