Klantbeoordelingen

Gevelreclame

Vraag offerte aan

  • Toegestane bestandstypen: eps, ai, pdf, cdr, jpg, bmp, gif, png, doc, dxf, dwg.

Altijd binnen 24 uur contact.

Gevelreclame is altijd zichtbaar

Uw gevel is het gezicht van uw bedrijfspand. Zonde om deze gevel onbenut te laten dus! Met name als uw bedrijf zich op een locatie bevindt waar veel verkeer langs komt, is gevelreclame een must. Een type buitenreclame die naast een opwaardering van uw bedrijfspand, ook een verbetering van uw zichtbaarheid en vindbaarheid realiseert. Gevelreclame is een verrijking van de uitstraling, laag bij de grond of hoog aan uw bedrijfspand.

Verlichte en onverlichte gevelreclame

Spreken we over gevelreclame, dan wordt meestal gedoeld op verlichte of onverlichte gevelletters. Deze verdikte letters (of logo’s) worden gefreesd uit hard kunststof of metaal en op afstandshouders aan de gevel gemonteerd. Dit zorgt voor reliëf en diepte, maar ook voor natuurlijke schaduwwerking. Zo krijgt u een dynamisch 3D-effect, wat een erg chique uitstraling heeft. Ook uw kantoorinterieur kunnen wij van gelijksoortige reclame voorzien, zodat uw bedrijfsruimte zowel binnen als buiten een consistente uitstraling heeft.

Standaard gevelletters worden gemaakt van Acrylox, een hard kunststof met diktes van 8 tot 30 mm. Is dit niet dik genoeg? Dan kunt u kiezen voor doosletters. Doosletters zijn uit aluminium gevormd en kunnen wel 180 mm. dik worden. Ze zijn in elke RAL-kleur af te werken en er kan zelfs op diverse manieren LED-verlichting in worden aangebracht. Met deze lichtreclame is uw bedrijf ook in het donker goed zichtbaar. Het licht kan hierbij naar voren of naar achteren stralen en zelfs in diverse kleuren ingesteld worden.

Duurzame gevelreclame

Alle hier boven genoemde vormen van gevelreclame zijn zeer duurzaam en kunnen weer en wind trotseren. U heeft er geen omkijken naar en met de komst van LED-verlichting behoort het wisselen van verlichtingselementen eigenlijk tot het verleden. Daarnaast zorgt lichtreclame met de nieuwe LED-verlichting voor enorme besparingen in het energieverbruik.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag ons eens om een vrijblijvende prijsopgave. Wij voorzien deze altijd van een waarheidsgetrouwe artist impression, zodat u precies kunt zien hoe het in het echt oogt. Aanvragen kan via ons contactformulier, of bel ons gerust.

Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?