Klantbeoordelingen

Vlaggen en banieren

Vlaggen en banieren

Professionele vlaggen

Een vlag is het visitekaartje van uw onderneming. Passanten zullen uw vlag zien wapperen op uw perceel, wat zorgt voor vergroting van de naamsbekendheid van uw onderneming. Vlaggen en banieren zorgen bovendien voor een professionele uitstraling van uw bedrijf. Onze vlaggen en banieren worden van sterk materiaal gemaakt wat ze geschikt maakt voor toepassingen zowel binnen- als buitenshuis.

Vervaardiging van banieren

Wij gebruiken verschillende technieken voor het vervaardigen van vlaggen en banieren, al naar gelang het doel van de vlag en de oplage ervan. Met de zeefdrukmethode is het mogelijk om vlaggen en banieren in een grote oplage te vervaardigen. Bovendien is deze methode budgetvriendelijk: de prijs voor het zeefdrukken ligt relatief laag, waardoor het een interessant reclamemiddel wordt. Bij kleinere aantallen worden de vlaggen digitaal geprint.

Geïnteresseerd  in vlaggen en banieren?

Uiteraard maken wij gebruik van kwalitief hoogwaardige materialen. Zowel het basismateriaal (de vlag of banier), als de inkten en folies, zijn van dusdanige kwaliteit dat duurzaamheid gewaarborgd is. Onze service bestaat uit het aanbod van een totaalconcept, waarbij van ontwerp tot plaatsing van de vlaggen met u meegedacht wordt. Door in goed overleg met u tot een ontwerp te komen zullen uw vlaggen en banieren uitstekend binnen uw huisstijl passen en zodoende een aanvulling vormen op de uitstraling van uw winkel- of bedrijfspand. Ook geïnteresseerd in andere soorten reclame? Bekijk ons volledige overzicht van buitenreclame.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via e-mail, telefoon (074-2429047) of via ons contactformulier.

Diagonaal
Diagonaal

Neem contact met ons op

Wat gebeurt er momenteel?