Klantbeoordelingen

Interieur

Interieur & binnenreclame

Vele vormen van reclame kunnen ook uitstekend binnen geplaatst worden. Bedrijfsruimtes moeten ingericht, aangekleed en gedecoreerd worden. Vaak worden de raampartijen hierbij niet overgeslagen, ook voor een stuk privacy. Regelmatig vinden zowel nationaal als internationaal grote beurzen plaats, waar bedrijven hun producten en diensten exposeren. Binnenreclame is in opmars: veel reclameproducten vinden hun weg naar het interieur.

Diagonaal

Stand & beurs

Hét evenement om uw bedrijf met haar producten/diensten te promoten: de beurs. U kiest de standaard stand of laat een standbouwer een complete stand ontwerpen. Alles omtrent reclame wordt door standbouwers vaak uitbesteed, daar ze dit zelf niet volledig beheersen. Hier kunnen wij u (of de standbouwers) van dienst zijn. Het aankleden en decoreren van een stand met signmaterialen is een must; uw bedrijfsnaam moet aan alle zijden van de stand goed gezien worden. Natuurlijk wilt u ook sfeer creëren met afbeeldingen op banners, of een levensgrote piepschuim blow-up van uw product presenteren. Drukwerk wordt ook regelmatig gebruikt in het interieur van de stand; relatiegeschenken, flyers, folders en visitekaartjes worden veelvuldig meegenomen door geïnteresseerde klanten/leveranciers.

Raambelettering

De ramen in uw bedrijfspand of huis zijn vaak groot, vlak, spiegelend en koud. Ramen worden toegepast om doorkijk te houden, maar toch afgrenzing van ruimtes te realiseren. Deze fysieke afgrenzing van ruimtes blijkt vaak niet voldoende te zijn, met name in het bedrijfsleven. Er is behoefte aan privacy. Raambelettering in het interieur is daar een perfecte oplossing voor. Met raambelettering wordt de ruimte verfraaid. Er zijn ontzettend veel raamfolies  verkrijgbaar, denk hierbij bijvoorbeeld aan etched glass (gezandstraalde look), spiegelfolie (spiegelend), tintfolie (verduisterend), one-way-vision (enkelzijdige doorkijk), etc.

Voordelen van raambelettering

  • Privacy creëren
  • Ruimtes afscheiden
  • Huisstijl of een boodschap uitspreken
  • Vervanger van gevelbelettering
  • Verfraaiing van interieur(met bijvoorbeeld afbeeldingen)
  • Bewegwijzering in het interieur van bedrijfspanden aanbrengen
  • UV-straling en warmte reduceren
  • Isoleren bij kou

Model & interieur

Bent u trots op uw product en wilt u dit promoten? Denk eens aan een levensgrote replica van het product dat u verkoopt, bijvoorbeeld gemaakt uit piepschuim. Of kiest u liever voor een tafelmodel? Wij maken ook gepersonaliseerde producten zoals mock-ups, awards, modellen, relatiegeschenken en vele andere producten passend binnen het interieur. Piepschuimreclame is onze specialiteit en leent zich perfect voor deze toepassing. De mogelijkheden met dit materiaal zijn eindeloos! Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Diagonaal

verfraai uw interieur! wij weten hoe.

Wat gebeurt er momenteel?