Klantbeoordelingen

Piepschuim op maat

Vraag offerte aan

  • Toegestane bestandstypen: eps, ai, pdf, cdr, jpg, bmp, gif, png, doc, dxf, dwg.

Altijd binnen 24 uur contact.

Piepschuim

Polystyreenschuim is een veelzijdig product dat door het gebruiken van de juiste technieken in diverse vormen gemodelleerd kan worden. Met piepschuim maatwerk als letters, logo’s of uitvergrote producten van tempex geeft u extra kracht aan uw reclame-uitingen. Onze producten worden altijd enthousiast ontvangen en zijn een verrijking van iedere showroom, etalage en bedrijfsruimte.  Wij zijn uw partner bij het vervaardigen van diverse soorten piepschuim op maat. Een blow-up van een product, een logo of een tekst, gietmallen, verpakkingen, diverse figuren; niets is onmogelijk! Wij vervaardigen voor zowel bedrijven als particulieren een grote verscheidenheid aan piepschuim maatwerk. Onze piepschuim creaties worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardig hardschuim, zijn licht van gewicht en brandvertragend gemodificeerd.

Piepschuim product

Wij begeleiden u in het gehele proces van de totstandkoming van het piepschuim maatwerk. Hierbij vinden wij de kwaliteit van onze producten en goed contact met u als klant erg belangrijk. U kunt zelf een ontwerp aanleveren of dit door ons laten ontwerpen. In overleg met u komen wij tot een kwalitatief hoogwaardig en degelijk product. Wij nemen u alle werk uit handen om te komen tot piepschuim op maat: van ontwerp tot montage!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Voor een geheel vrijblijvend en kosteloos ontwerpvoorstel of voor het aanvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen via e-mail, telefoon (074-2429047) of via ons contactformulier. Wij zien uw reactie graag tegemoet!

Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?