Klantbeoordelingen

Spandoeken

Vraag offerte aan

  • Toegestane bestandstypen: eps, ai, pdf, cdr, jpg, bmp, gif, png, doc, dxf, dwg.

Altijd binnen 24 uur contact.

Spandoeken: Betaalbaar, duurzaam en mooi

Misschien wel de bekendste vorm van buitenreclame: spandoeken. Aan de gevel van uw bedrijf, gemonteerd in een vrijstaand frame, maar ook vrachtwagens en aanhangers zijn vaak omhuld met (bedrukte) spandoeken. Ze kunnen op elk gewenst formaat gemaakt worden, al dan niet uit aan elkaar gelaste delen. Door innovatie op het gebied van het basismateriaal, maar met name de printtechnieken, is deze vorm van buitenreclame zeer betaalbaar geworden. Er zijn diverse materialen verkrijgbaar, waarvan PVC (spandoekfolie) het meest bekend is. Het materiaal is glad, licht van gewicht, weerbestendig, en laat zich ook perfect dubbelzijdig beprinten. Op plaatsen waar veel wind staat, is mesh gaasdoek beter geschikt. Dit materiaal is geperforeerd en dus deels wind doorlatend. Ideaal op terreinen waar de wind vrij spel heeft (bijvoorbeeld in het weiland of op sportvelden).

Montage van spandoeken

Spandoeken worden voornamelijk opgespannen in frames, vaak van aluminium buizen gemaakt. Met zogenoemde spinhaken (elastieken), wordt het opgespannen met behulp van de oogringen die in de randen van het doek zijn geslagen. Eenvoudig te monteren dus, maar ook te demonteren. Ideaal voor een snelle wissel van het doek, bijvoorbeeld bij tijdelijke reclame-uitingen op bouwlocaties.  Het doek kan opgerold worden en eenvoudig getransporteerd worden, wat natuurlijk ook van belang is. Door zowel spandoeken als reclameborden op de juiste manier toe te passen, vergroot dit de zichtbaarheid van uw bedrijf.

Andere toepassingen van spandoeken

Naast een spandoek op de gevel van uw bedrijf, of als reclame uiting op uw bedrijfsvoertuigen, zijn er diverse andere toepassingen van spandoeken:

  • Aankleding van marktkramen
  • Bouwhekken
  • Ballenvangers op sportvelden
  • Hekwerken rondom evenementen en festivals
  • Aan bouwsteigers

Van ontwerp tot en met het eindproduct kunnen wij u prima adviseren en uw zorgen uit handen nemen. In samenspraak komen we tot een passend spannedoek die zorgt voor de juiste zichtbaarheid en herkenbaarheid. Nieuwsgierig geworden? Bel of mail ons gerust met uw aanvraag en wij zorgen voor een passende aanbieding.

Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?