Klantbeoordelingen

Auto beletteren

Vraag offerte aan

  • Toegestane bestandstypen: eps, ai, pdf, cdr, jpg, bmp, gif, png, doc, dxf, dwg.

Altijd binnen 24 uur contact.

Waarom een auto beletteren?

Elk voertuig is uniek, maar toch lijken ze weer allemaal op elkaar. Wilt u uw auto laten opvallen, wilt u zich onderscheiden of toch een bedrijfsnaam uitdragen? Kies dan voor auto beletteren. Een subtiele belettering of een zeer opvallende verschijning, wij kunnen de autoreclame voor u verzorgen. Naast auto’s beletteren kunnen we natuurlijk ook andere voertuigen voorzien van belettering; fietsen, bolderkarren, bakfietsen, motoren, scooters, aanhangers en boten.

Hoe kan een auto beletterd worden?

Op eenvoudige wijze kunt u uw voertuig beletteren of auto bestickeren en zodoende meer doen laten opvallen. Denk eens aan striping, het in een andere kleur beplakken van bepaalde onderdelen, of zelfs het compleet wrappen (met folie inpakken) van uw voertuig. Rijdt u zowel privé als zakelijk met hetzelfde voertuig? Dan is het beletteren van uw bedrijfsauto zinvol om uw bedrijfsnaam te tonen. Dit kan permanent (met wrapping folie), maar ook tijdelijk met afneembare magneetstickers bijvoorbeeld. Ook het tinten van ramen behoort tot de mogelijkheden, om inkijk en UV-straling te verminderen, maar ook om het interieur koeler te houden op warme dagen.

Auto beletteren van ontwerp tot montage

Het ontwerp voor het auto beletteren kunnen wij samen met u maken en aanpassen, net zolang tot u tevreden bent over uw autoreclame. Wij werken met digitale draadmodellen, waardoor u precies kunt zien hoe het resultaat daadwerkelijk gaat worden. Onze materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit, zodat  uw belettering jarenlang mee gaat, zelfs na het gebruiken van wasstraten.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van auto beletteren, materialen en prijzen? We informeren u er graag over, dus neem gerust contact met ons op!

Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?