Klantbeoordelingen
Diagonaal

HET GEBRUIK VAN EEN SPANDOEK VOOR RECLAME-UITINGEN

  25 februari 2020   Christian van Loon

HET GEBRUIK VAN EEN SPANDOEK VOOR RECLAME-UITINGEN

Reclame is natuurlijk onmisbaar voor een organisatie. Het doel is uiteindelijk om consumenten te overtuigen gebruik te maken van jouw producten of diensten. In de fase daarvoor is het juist belangrijk dat de potentiële klant van het bestaan van jouw organisatie af weet. Buitenreclame in de vorm van een spandoek is hierbij een uitstekende keuze voor het vergroten van de zichtbaarheid van jouw bedrijf of merk. In dit blog lees je meer over hoe deze reclamevorm bij kan dragen aan zichtbaarheid van jouw organisatie en/of merk!

Voordelen van een spandoek

De reden waarom een spandoek zo geschikt is voor buitenreclame licht ik graag in deze blog toe. Allereerst is deze vorm van reclame uitermate veelzijdig. Zo ziet u buiten geregeld spandoeken op de gevels van bedrijven, ter aankleding van marktkramen, gemonteerd in een vrijstaand frame of bijvoorbeeld op (grote) voertuigen zoals aanhangers en vrachtwagens. Kortom, qua toepassingen kunt u een heleboel kanten op.

Daarnaast is er ook qua grootte veel variatie mogelijk. Zo kan een spandoek op iedere maat worden afgesneden. Ook zijn er verschillende mogelijkheden in de afwerking, waarbij de randen een zoom krijgen ter versteviging of er ringen worden gemonteerd voor het ophangen van het spandoek.

Spandoek TLN

Materiaal van een spandoek

Qua materiaal is er in de afgelopen jaren veel geïnnoveerd. Zo wordt het basismateriaal wat men gebruikt voor de spandoeken efficiënter geproduceerd en heeft er ook veel ontwikkeling plaatsgevonden in de printtechniek die wordt gebruikt voor de productie ervan. Dit heeft er samen toe geleid dat het gebruiken van een spandoek voor reclame-uitingen nog betaalbaarder is geworden.

Spandoeken monteren

Een ander voordeel van het gebruiken van spandoeken is het gemak waarmee deze gemonteerd kunnen worden. Het wordt vaak opgespannen in een frame van aluminium buizen en vervolgens opgespannen met behulp van de ringen. Dit maakt het eenvoudig te plaatsen maar ook weer te verwijderen. Dit kan handig zijn als je een spandoek op verschillende plaatsen wilt gebruiken, of voor kortere periodes.

De zichtbaarheid van jouw merk vergroten met een spandoek?

Ben je geïnteresseerd in het gebruiken van een spandoek voor jouw organisatie of merk? Neem dan vrijblijvend contact op met ons voor een offerte of lees er meer over op onze pagina over spandoeken. Ook kan je bij vragen eerst nog per mail of telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder bij het vergroten van de zichtbaarheid van jouw organisatie of merk door middel van een spandoek!


Wat gebeurt er momenteel?