Klantbeoordelingen
Diagonaal

BEDRIJFSKLEDING LATEN BEDRUKKEN

  11 maart 2020   Christian van Loon

BEDRIJFSKLEDING LATEN BEDRUKKEN

Er zijn verschillende manieren om de herkenbaarheid van jouw bedrijf of merk te vergroten. Eén daarvan is bedrijfskleding laten bedrukken. Op deze manier komen uw werknemers professioneel en bovenal herkenbaar voor de dag. In dit blog vertel ik je graag meer over waarom professionele bedrijfskleding zo belangrijk is, en wat de voordelen zijn van het laten bedrukken van bedrijfskleding.

Bedrukte bedrijfskleding voor een betere uitstraling

Er zijn vele voordelen verbonden aan het laten bedrukken van uw bedrijfskleding. Allereerst geeft bedrukte bedrijfskleding een professionelere indruk dan wanneer u onbedrukte kleding heeft. Zeker bij grotere bedrijven geeft dit voor een klant een subtiel herkenningspunt waardoor uw medewerkers meer autoriteit uitstralen. Daarnaast kan het onder de medewerkers ook leiden tot een groter gevoel van eenheid, dat weer een positief effect kan hebben op het werkplezier.

Kleding laten bedrukken - Van Loon Reclame

Bedrijfskleding laten bedrukken als een vorm van binnen- en buitenreclame

Uw werkkleding laten bedrukken heeft dus zowel effect op de ervaring van uw eigen medewerkers als ook op de ervaring van uw potentiële klanten. Juist daarom kunt u het bedrukken ook zien als een vorm van binnenreclame in uw bedrijf, en zelfs als buitenreclame indien de kleding gedragen wordt op bijvoorbeeld evenementen of andere gelegenheden. Uw bedrijf of merk zal worden herkend door middel van de bedrukte bedrijfskleding en potentiële klanten zullen hierdoor geleidelijk aan beter bekend worden met uw bedrijf of merk en bijbehorende waardeproposities.

Hoe en welke bedrijfskleding laten bedrukken?

Er zijn bij Van Loon Reclame verschillende mogelijkheden in het laten bedrukken van kleding. Allereerst bieden wij verschillende kledingmogelijkheden aan om te bedrukken, zoals: t-shirts, truien, polo’s, sweaters, en meer. Daarnaast hanteren wij verschillende druktechnieken. Wij hebben ervaring op het gebied van borduren, flexdruk en flockdruk. Op de pagina over kleding laten bedrukken leest u er meer over.

Gaat het slechts om enkele kledingstukken? Ook dat is geen probleem en zeker niet onbetaalbaar.

Laat uw bedrijfskleding bedrukken door Van Loon Reclame!

Bent u nieuwsgierig wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van bedrijfskleding laten bedrukken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met u mee! Heeft u al een specifiek idee wat u tot uitvoering wilt brengen? Vraag dan gerust een (vrijblijvende) offerte bij ons aan!


Ontdek wat Van Loon voor u kan betekenen

Wat gebeurt er momenteel?