Klantbeoordelingen
Diagonaal

Reclameborden buiten? Het enige overgebleven massamedium

  15 oktober 2019   Christian van Loon

Reclameborden buiten? Het enige overgebleven massamedium

Het plaatsen van een reclamebord is een ideale manier om altijd de aandacht te trekken van je potentiële klanten. Je kunt er niet omheen, er bestaat geen ad-blocker voor en je kunt het niet even aan de kant schuiven. Het is ook niet geheel onlogisch dat buitenreclame het enige overgebleven massamedium wordt genoemd. Wat maakt deze traditionele reclame nog zo effectief? We zetten de voordelen op een rijtje.

Waarom reclameborden buiten plaatsen?

Reclameborden kun je overal plaatsen: langs het sportveld van een vereniging, op de gevel van je bedrijfspand of misschien wil je wel een reclamebord langs de weg plaatsen. Jij bepaalt waar jouw reclamebord komt te staan. Daarnaast kun je een reclamebord in elke vorm produceren, ook voor gebruik in ronde profielen zoals bij sportvelden. Op deze manier kan jouw doelgroep niet meer om je heen. Een aangrijpende tekst en je bent binnen!

Altijd herkenbaar

Reclameborden worden nog steeds veel ingezet. Het zorgt voor herkenbaarheid en bewust of onbewust trek je altijd de aandacht van jouw potentiële klant. Ook zorgt het plaatsen van een reclamebord voor gespreksstof tijdens een lange autorit of in de rust van een sportwedstrijd. Mensen delen graag hun ervaringen en voor je het weet maken ze reclame voor jou!

Duurzaam en goedkoop

Het inzetten van een reclamebord is een relatief goedkope manier om een grote groep mensen voor een lange termijn te bereiken. Ook is een reclamebord herbruikbaar. Mocht je een bepaalde opmaak niet (meer) mooi vinden of simpelweg een nieuwe tekst op je reclamebord willen plaatsen, dan kun je door de gladde oppervlakte het bord gemakkelijk opnieuw beplakken. Op deze manier vergroot je niet alleen je naamsbekendheid, maar toon je ook aan als onderneming duurzaam bezig te zijn.

Gemakkelijk monteren en verplaatsen

Ook de montage van een reclamebord is erg gemakkelijk. Reclameborden kunnen in profielen worden geschoven, met schroeven vastgemaakt worden of aan kabels worden bevestigd. Op deze manier is een reclamebord ook gemakkelijk te verplaatsen en op meerdere manieren inzetbaar.

Reclameborden

Reclamebord maken?

Wil jij een reclamebord laten maken? Wij kunnen een compleet bord voor je leveren en monteren. Heb je nog geen ontwerp? Geen probleem. Wij kunnen uiteraard ook een digitale opmaak voor je klaarzetten. Vraag gerust een prijs aan via ons offerteformulier, wij beantwoorden je aanvraag zo spoedig mogelijk.


Laat u inspireren

" 95 projecten ter inspiratie "

Vraag offerte aan

Wat gebeurt er momenteel?