Klantbeoordelingen
Diagonaal

Polystyreen toepassingen

  21 juli 2017   Christian van Loon

Polystyreen toepassingen

De mogelijke polystyreen toepassingen, in de volksmond ook wel piepschuim genoemd, zijn enorm. Dit materiaalsoort wordt vaak onderschat, maar door het lichte gewicht, de gunstige prijs en de vele afwerkingsmogelijkheden is het een zeer geschikt materiaal om te gebruiken voor diverse reclame-uitingen. Benieuwd hoe je polystyreen onder meer kunt toepassen? Lees snel verder!

Kenmerken polystyreen

Polystyreen kenmerkt zich door de bolletjesstructuur, een extreem laag gewicht en de witte kleur. Er zijn diverse soorten polystyreen waarbij de kwaliteit ook verschilt. Het verschil zit dan voornamelijk in de korrelgrootte, de hoeveelheid korrels en de druksterkte. Afhankelijk van waar u het materiaal voor wilt gebruiken adviseren wij u een bepaald soort polystyreen.

Polystyreen toepassingen

De polystyreen toepassingen zijn enorm. Juist omdat polystyreen als reclame-uiting nog niet op grote schaal gebruikt wordt is het een effectief materiaalsoort om in te zetten. Het draagt bij aan het onderscheidende vermogen van uw bedrijf. Wij hanteren drie productiemethoden waardoor wij elke gewenste vorm kunnen maken, denk aan:

Heeft u zelf andere ideeën om in polystyreen uit te voeren? Neem contact met ons op, want de kans is groot dat wij het voor u kunnen maken!

Afwerking

Polystyreen kan op diverse manieren worden afgewerkt. Op die manier past de uitstraling van het polystyreen altijd bij uw bedrijf. We kunnen het bijvoorbeeld in een kleur spuiten, maar ook bekleden met bijvoorbeeld metaal, kunststof of hout. Flocken en voorzien van een full colour sticker behoort ook tot de mogelijkheden. Zelf andere ideeën? Laat het ons weten!

Montage mogelijkheden

Door het extreem lage gewicht van polystyreen zijn er diverse montage mogelijkheden. Grote objecten kunnen eenvoudig op zichzelf staan als een soort stand-alone object. Daarnaast kan het ook aan muren en wanden gemonteerd worden. Wilt u bijvoorbeeld uw bedrijfslogo permanent aan de muur hangen? Monteer het polystyreen dan met kit. Ook tijdelijke oplossingen zijn mogelijk. Monteer het polystyreen dan met dubbelzijdige zelfklevend plakband. Uiteraard is het ook mogelijk om grote objecten aan bijvoorbeeld een staalkabel op te hangen. Wij leveren bij al onze producten een montagetekening. Zo weet u zeker dat alle onderdelen op de juiste plek komen en weet u dat de onderlinge afstanden goed zijn.

Wilt u advies op maat over hoe u voor uw bedrijf polystyreen kunt toepassen? Neem contact met ons op!


Wat gebeurt er momenteel?