Klantbeoordelingen
Diagonaal

ENVELOP ONTWERPEN: WAAR MOET JE OP LETTEN?

  15 april 2020   Christian van Loon

ENVELOP ONTWERPEN: WAAR MOET JE OP LETTEN?

Een envelop ontwerpen is iets waar je bijvoorbeeld mee te maken zult krijgen indien je als bedrijf een nieuwe huisstijl wilt gaan ontwikkelen. Daarnaast zul je bijvoorbeeld ook bedrukte enveloppen willen laten sturen als je een speciale verzending de deur uit wilt doen. Een risico hierbij is dat dit een aspect is dat vaak vergeten wordt om zorg voor te dragen gezien hier veelal geen directe omzet mee wordt gegenereerd. Desalniettemin is een passende envelop (laten) ontwerpen iets wat een professionele, en bovenal herkenbare uitstraling met zich meedraagt. In dit blog vertel ik je graag meer over het belang van een envelop ontwerpen, waarvoor de enveloppen gebruikt kunnen worden en wat Van Loon Reclame hierin voor je kan betekenen!

Het belang van een envelop ontwerpen

Zoals eerder vermeld is een envelop een verlengstuk van jouw merk of bedrijf. Het is dus ook verstandig om bij het ontwerpen van een envelop rekening te houden met waar je deze voor gaat gebruiken. Zo dien je eerst na te gaan denken over het formaat waarin je de envelop wilt. Hierbij is het van belang om vast te gaan stellen wat je in de envelop wilt gaan versturen. Wil je bijvoorbeeld een brief erin gaan versturen op A4 formaat? Dan zal je deze naar alle waarschijnlijkheid dubbel gaan vouwen en in een C5 formaat envelop gaan versturen. Wil je hem daarentegen niet dubbel vouwen? Dan heb je een C4 formaat envelop nodig.

Envelop ontwerpen Van Loon Reclame

Daarna kan je nog overwegen om een venster in de envelop te laten verwerken. Zo kun je in de bijgesloten brief de NAW-gegevens verwerken en hoef je niet aparte labels te plakken op jouw enveloppen. Ook is er bij een envelop ontwerpen veel mogelijk qua bedrukking. Zo kun je natuurlijk de voorkant bedrukken met bijvoorbeeld jouw bedrijfsnaam of logo. Wist je daarentegen ook dat het in bepaalde gevallen mogelijk is om ook de achterkant of zelfs de binnenkant van een envelop te laten bedrukken? Voor meer informatie over drukwerk zoals visitekaartjes, briefpapier, flyers en meer hebben wij ook nog een speciale pagina over drukwerk!

Envelop laten ontwerpen door Van Loon Reclame & Piepschuim

Wil jij graag zelf een envelop ontwerpen of laten ontwerpen door een betrouwbaar reclamebureau met ruim 30 jaar ervaring in het vak? Vraag dan direct een offerte aan! Heb je eerst nog enkele vragen, of wil je graag eerst met iemand jouw ideeรซn bespreken? Neem dan contact op met Van Loon Reclame & Piepschuim per e-mail via info@vanloonreclame.nl. Ook kan je ons natuurlijk telefonisch bereiken via +31 (0)74 242 90 47. Wij denken graag met je mee en voorzien je van passend advies.


Ontdek wat Van Loon voor u kan betekenen

Wat gebeurt er momenteel?