Klantbeoordelingen
Diagonaal

De 4 voordelen van gevelreclame

  30 oktober 2018   Christian van Loon

De 4 voordelen van gevelreclame

Als iemand uw bedrijfspand ziet, is de gevel het eerste wat in het oog springt. Bezoekers en potentiele klanten vormen hier al hun eerste indruk over het bedrijf, en dan zijn ze nog niet eens binnen geweest. Het is zonde om deze plek onbenut te laten. Gebruik de gevel als een visitekaartje. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van gevelletters tot spandoeken in spandoekframes. Nog niet overtuigd van het nut van gevelreclame? Wij zetten 5 voordelen voor je op een rij.

1.      Gevelreclame is altijd zichtbaar

Doordat de gevel van uw bedrijfspand altijd zichtbaar is, is dit bij uitstek een geschikte plek voor reclame. Wanneer er ook nog eens veel verkeer langs de plek komt, heeft uw gevelreclame een groot bereik. Het zorgt niet alleen voor extra zichtbaarheid van uw bedrijfsnaam, maar het zorgt ook voor een betere vindbaarheid.

2.      Eindeloos veel mogelijkheden

De naam van je bedrijf of het bedrijfslogo op de gevel is de meest voorkomende vorm van gevelreclame. Maar wist u ook dat hier eindeloos veel mogelijkheden in zijn? De standaard gevelletters worden gemaakt van een hard kunststof genaamd Acrylox. Deze letters hebben een dikte van 8 tot 30 mm. Daarnaast zijn er ook aluminium letters die tot wel 180 mm dikte gemaakt kunnen worden. Elke dikte heeft zo zijn eigen uitstraling. Gevelletters kunnen in elke gewenste RAL-kleur afgewerkt worden en ook LED verlichting is mogelijk. Op die manier is de gevelreclame ook ’s avonds goed zichtbaar. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een spandoekframe op uw gevel te laten bevestigen met daarin een spandoek. Dit spandoek kunt u verwisselen wanneer u maar wilt en biedt dus ook mogelijkheden om (tijdelijke) acties te promoten.

3.      Professionele uitstraling

Beschouw de gevel van uw bedrijfspand ook echt als uw visitekaartje. Wat wilt u uitstralen? Door de eindeloze mogelijkheden met gevelreclame kunt u altijd de gewenste sfeer creëren. Het oogt professioneel wanneer zowel de buiten- als binnenkant van uw bedrijf hetzelfde uitstralen.

4.      Relatief goedkope manier van reclame maken

Het aanschaffen van gevelreclame is een relatief kleine investering, maar zorgt wel voor 24 uur per dag reclame. Daarnaast is gevelreclame duurzaam en trotseert het weer en wind. Met de komst van LED verlichting behoort ook het wisselen van de verlichting tot het verleden en bespaard u enorm op uw energieverbruik.

Wilt u weten welke mogelijkheden er met gevelreclame zijn voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag een vrijblijvende prijsopgave. Deze voorzien wij altijd van een artist impression zodat u een heel goed beeld krijgt van hoe het eindresultaat eruit komt te zien.

Gevelreclame | Van Loon Reclame


Wat gebeurt er momenteel?