Klantbeoordelingen
Diagonaal

BINNENRECLAME – DE UITSTRALING VAN EEN ORGANISATIE

  24 januari 2020   Christian van Loon

BINNENRECLAME – DE UITSTRALING VAN EEN ORGANISATIE

Reclame is belangrijk voor een organisatie, het heeft als doel potentiële klanten over te halen tot het aanschaffen van je producten of diensten. Niet alleen je online webshop of social media kanalen moeten er goed uitzien, ook de binnenreclame van een organisatie is belangrijk. Dit is het visitekaartje van je organisatie. Klanten moeten zich aangetrokken voelen tot het interieur van je bedrijf, kantoor of winkel. Wanneer ze met een goed gevoel binnenkomen en zich thuis voelen gaan ze ook tevreden weer de deur uit.

SOORTEN BINNENRECLAMES

Er zijn veel verschillende soorten binnenreclames. Dit zorgt ervoor dat elk bedrijf een bijpassende uitstraling kan creëren. Enkele soorten binnen reclames zijn:

Binnenreclame wordt gemaakt van verschillende materialen. Van piepschuim tot metaal. Wij vinden dat elke reclame-uiting uniek moet zijn, daarom doen wij niet aan standaard producten. Wij leveren alleen maatwerk. Zo weten we zeker dat de reclame past bij jouw bedrijf.

Raambelettering | Van Loon Reclame & Piepschuim

FUNCTIONALITEIT

Binnenreclame heeft ook een functionele functie. Raambelettering zorgt ervoor dat mensen die langs je winkel of bedrijf lopen zien wie er in het pand zit. Daarnaast kun je middels raambelettering ook acties aanprijzen en daarmee passanten triggeren om binnen te komen.

Bewegwijzering wijst je de weg naar een andere locatie binnen het gebouw en wanddecoraties creëren een bepaalde sfeer in de ruimte die aansluit bij je merk en imago.

piepschuim reclame | Van Loon Reclame & Piepschuim

EEN JUISTE INDRUK?

Je hebt maar één kans om een goede eerste indruk achter te laten. Daarom is het belangrijk dat je een goede en kenmerkende huisstijl hebt die vervolgens ook verwerkt is in al je reclame-uitingen. Dit zorgt voor een consistent beeld waardoor mensen je steeds beter herkennen. Wil jij je bedrijf, kantoor of winkel voorzien van professionele binnenreclame? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee!


Ontdek wat Van Loon voor u kan betekenen

Wat gebeurt er momenteel?