Klantbeoordelingen

Piepschuim laten snijden

Piepschuim laten snijden

Gesneden piepschuim

Gesneden piepschuim figuren, zoals bijvoorbeeld grote letters of (uitvergrote) logo’s zijn reclamemiddelen met een grote attentiewaarde. Piepschuim is een lichtgewicht doch sterk en kwalitatief product dat, indien secuur gesneden en goed nabehandeld, een extra toevoeging is aan uw bedrijfspand, etalage of beursstand. Met de juiste technieken kan piepschuim in elke denkbare vorm worden gesneden. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van piepschuim snijden.

Piepschuim mogelijkheden

De mogelijkheden met piepschuim snijden zijn onbegrensd. Van metershoge letters tot een piepklein logo: wij nemen elke uitdaging aan op het gebied van piepschuim snijden. Naast een grote variëteit aan vormen is het mogelijk om het gesneden piepschuim een kleurrijk voorkomen te geven. Het schuim kan met een speciale weerbestendige lak worden ingespoten of er wordt een kunststof coating aangebracht. In beide gevallen is het eindproduct van een duurzame en hoogwaardige kwaliteit.

Mogelijkheden van piepschuim laten snijden?

Indien u piepschuim wilt laten snijden helpen wij u graag mee in het ontwerpproces. Na een uitgebreid intakegesprek, waarin u uw wensen kunt uiten, zullen onze ontwerpers u een eerste voorstel doen. Vervolgens wordt het ontwerp in overleg met u geoptimaliseerd en kan het productieproces van start gaan. Hier stopt onze service echter niet: naast het piepschuim snijden kunnen wij er ook voor zorgen dat dit in goede staat bij u wordt bezorgd en geplaatst. Bent u geïnteresseerd geraakt in het laten snijden van piepschuim decoraties? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail, telefoon (074-2429047) of via ons contactformulier.

Diagonaal
Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?