Klantbeoordelingen

Drukwerk

Vraag offerte aan

  • Toegestane bestandstypen: eps, ai, pdf, cdr, jpg, bmp, gif, png, doc, dxf, dwg.

Altijd binnen 24 uur contact.

Wat verstaan wij onder drukwerk?

Drukwerk is de overkoepelende term voor al uw promotiemateriaal wat voornamelijk op ondergronden als papier en karton wordt gedrukt. Visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, posters, flyers, stickers, brochures en folders en natuurlijk ook relatiegeschenken. Producten waar u niet direct omzet mee genereert. Hierdoor is het verleidelijk weinig aandacht te besteden aan drukwerk, maar op het gebied van herkenbaarheid en professionaliteit zet u uw bedrijf hier wel mee op de kaart.

Met name op beurzen wordt drukwerk veelvuldig gebruikt, zodat potentiële klanten herkenbare informatie van uw bedrijf mee kunnen nemen. Een folder met uw bedrijfsinformatie, een visitekaartje met contactinformatie of een poster met daarop de unieke en onderscheidende kenmerken van uw bedrijf, vergroten de zichtbaarheid van uw onderneming. Want dat is wat drukwerk doet, het zorgt ervoor dat uw onderneming zichtbaar wordt en de herkenbaarheid vergroot.

Digitale opmaak van drukwerk

Drukwerk is door de komst van digitaal drukken aanzienlijk voordeliger in prijs geworden dan zeefdrukken, met name kleine aantallen. Wat vaak vergeten wordt, is dat de digitale bestanden, ook wel grafische opmaak genoemd, perfect aangeleverd moeten worden. Deze bestanden worden vaak geproduceerd in programma’s als Adobe Illustrator, Photoshop en InDesign. Wij beschikken over de software, die het mogelijk maakt om bestanden in de hoogste resolutie aan te leveren en kunnen u goed begeleiden in het traject, van ontwerp tot eindproduct. Mocht u überhaupt nog geen logo of grafisch ontwerp hebben, dan kunnen wij dit uiteraard ook voor u verzorgen.

Bedenk een product en het kan tegenwoordig bedrukt worden. Of dit nou een folder, flyer, visitekaartje, of kantoorraam is. Daarnaast kunnen we zelfs uw auto of bedrijfswagen bedrukken om uw onderneming de gewenste uitstraling te geven. Wilt u weten wat de mogelijkheden en prijzen zijn? Bel of e-mail ons gerust, en wij voorzien u zo vlot mogelijk van een antwoord!

 

 

Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?