Klantbeoordelingen

Auto beplakken

Auto beplakken

Professioneel beplakken

Auto’s kunnen, indien op de juiste manier beplakt, werken als rijdende reclameborden. Indien uw (bedrijfs)auto beplakt is met uw bedrijfsnaam, uw logo of een slogan, fungeert deze als uw rondrijdende visitekaartje. Een kleine investering in auto wrappen zorgt er zodoende voor dat uw wagenpark u veel naamsbekendheid oplevert! Een auto beplakken moet daarom zorgvuldig gebeuren. Bij Van Loon Reclame & Piepschuim hebben wij jarenlange ervaring in het beplakken van auto’s. Bij ons bent u verzekerd van een professionele aanpak wat resulteert in een mooi resultaat.

Ervaring in auto’s beplakken

Van Loon Reclame & Piepschuim heeft jarenlange ervaring op het gebied van carwrapping en het beplakken van bedrijfsauto’s. Van het bestickeren van personenauto’s en vrachtwagens tot het volledig inpakken van een bus: niets is ons te gek! Wij gaan graag met u de uitdaging aan om uw auto te wrappen en tot een verbluffend resultaat te komen. Ook het beletteren van uw auto verzorgen we graag voor u. Voor zowel het beplakken als het beletteren van auto’s wordt doorgaans een speciaal hiervoor ontwikkelde wrapping folie gebruikt. Wij gebruiken folies van de beste kwaliteit om te garanderen dat de belettering weer, wind en wasstraat doorstaat en jarenlang meegaat. Al onze wrapping folies zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Daarnaast is het eveneens mogelijk om uw auto te bestickeren met een fullcolour logo of deze compleet te laten ‘carwrappen’.

Uw auto laten beplakken?

Onze ontwerpers kunnen u een goede impressie geven van uw te beplakken auto door een ontwerpvoorstel te verzorgen. Naast het vervaardigen van een ontwerp bent u bij ons uiteraard ook aan het juiste adres voor een perfecte montage op uw auto. Wij nemen u dus alle werk uit handen! Is uw interesse gewekt? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail, telefoon (074-2429047) of via ons contactformulier.

Diagonaal
Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?