Klantbeoordelingen

Piepschuim logo’s

Piepschuim logo’s

Bent u op zoek naar een uniek reclameproduct? Bij van Loon Reclame & Piepschuim kunt u uw eigen piepschuim logo laten maken voor zowel langdurig als tijdelijk gebruik. De mogelijkheden om een logo uit piepschuim te maken zijn eindeloos.

Al ruim 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in unieke presentaties en reclameproducten waaronder piepschuim logo’s. Een logo uit piepschuim is een reclamemiddel met een grote attentiewaarde. Wij kunnen piepschuim logo’s gemakkelijk in elke gewenste vorm maken. Doordat het materiaal licht van gewicht is, kan het eenvoudig bevestigd worden aan muren of wanden. Met de juiste technieken kunnen wij uw piepschuim logo zo laten opvallen dat het in iedere ruimte de perfecte blikvanger wordt.

 Waarom een logo uit piepschuim laten maken?

Wij zijn een full-service reclamebureau en daardoor kunt u bij ons terecht voor zowel het ontwerp, de productie en de montage van logo’s uit piepschuim. Wij bestaan uit een team van vakkundige en ervaren vakmensen die uw piepschuim logo maken van de beste kwaliteit waardoor uw driedimensionale logo langdurig kan mee gaan voor zowel binnen- als buitengebruik. Doordat u uw piepschuim logo’s geheel naar uw wensen en ideeën bij ons op maat laat maken, zijn deze altijd uniek en een echte eye-catcher in iedere ruimte. Voor elk logo kunnen wij verschillende oppervlaktebehandelingen toepassen zoals het spuiten in iedere gewenste RAL/PMS/NCS kleur, flocken/bevilten voor een zachte en chique afwerking, digitaal printen met UV-inkt of rondom voorzien van tapijt, kunstgras, behang, stof, kunststof of metaal. Wij zijn een van de weinige producenten in Nederland en onderscheiden ons door de kwalitatief hoogwaardige materialen en afwerking. Wij zullen waar nodig helpen met het technisch uitdenken van uw idee. Afleveren en/of monteren van het product is bij ons ook in goede handen en wij helpen u hier dan ook graag mee.

Bekijk meer voorbeelden van de toepassing van piepschuim logo’s. Wilt u graag meer informatie over onze piepschuim logo’s, of wilt u graag een afspraak maken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Diagonaal
Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?