Klantbeoordelingen
Diagonaal

Letters piepschuim

  19 mei 2017   Christian van Loon

Letters piepschuim

Reclamemateriaal is er in diverse soorten en maten. Maar heeft u er wel eens gedacht om letters piepschuim in te zetten als reclamemateriaal? Er zijn ongekend veel mogelijkheden met piepschuim letters. Piepschuim als reclamemateriaal biedt veel voordelen, het is licht van gewicht, kan opmaat gemaakt worden en is naar wens te decoreren.

Toepassingen

Piepschuim is geschikt voor vele toepassingen. Het grote voordeel is dat piepschuim super licht is, hierdoor is het eenvoudig aan de muur te bevestigen of op te hangen. Letters piepschuim zien we dan dus ook vaak als reclamemateriaal. Denk bijvoorbeeld aan de bedrijfsnaam in piepschuim letters die in de etalage of bedrijfspand geplaatst kunnen worden. Ze kunnen aan de wand gemonteerd worden, maar ook hangend aan het plafond. Tijdens evenementen, festivals, feesten, tentoonstellingen, en in de standbouw wordt ook veel gebruik gemaakt van letters piepschuim. Zet extra kracht bij door te kiezen voor grote letters en laat de naam van uw onderneming extra opvallen.

Letters piepschuim in bedrijfskleuren

Naast dat de letters als reclamemateriaal kunnen dienen zijn ze ook zeer geschikt als aankleding van een bedrijfspand. Wij kunnen de letters in de huisstijl van uw bedrijf maken en uitvoeren in de bedrijfskleuren. Op die manier integreren de letters helemaal bij uw bedrijf. Wilt u uw logo in piepschuim? Ook dat is mogelijk!

Maatwerk letters piepschuim

Bij ons is maatwerk onze standaard. Dus wanneer u op zoek bent naar letters piepschuim als reclamemateriaal maken wij die speciaal voor u op maat. Zo kunt u zelf bepalen hoe het ontwerp er uit moet komen te zien, welke kleuren er gebruikt moeten worden en in welk formaat het piepschuim gesneden moet worden. Heeft u nog geen ontwerp? Ook dan denken wij graag met u mee en realiseren wij het gewenste ontwerp. Uiteraard kunt u ons ook een ontwerp toesturen die wij vervolgens voor u realiseren. Neem vrijblijvend contactย met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Wat gebeurt er momenteel?