Klantbeoordelingen

Piepschuim blokken

Piepschuim blokken

Piepschuim blokken in alle maten en kleuren. Wij kunnen het voor u maken. Maatwerk is eigenlijk onze standaard, want u wilt toch een uniek product? Naast piepschuim in blokken kunnen wij elke denkbare vorm piepschuim voor u maken.
Piepschuim wordt veel in de bouw gebruikt en is ook wel bekend onder de namen tempex, polystyreen en styropor. Het is licht van gewicht, relatief goedkoop en goed te bewerken. Daarnaast kunnen er heel snel grote volumes worden gemaakt, in de bouw en infrastructuur wordt hier veel van geprofiteerd. Zo worden er vaak grote blokken piepschuim op maat gemaakt, welke onder een wegdek worden geplaatst. Deze bouwblokken zijn schakelbaar, geluiddempend en waterdicht.

Maar piepschuim blokken kunnen ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Een blok als meubel, om op te zitten bijvoorbeeld. Of als sokkel, om uw product op te presenteren.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden met piepschuim, bijvoorbeeld bedrijfslogo’s, letters, cijfers en verpakkingen. Kijk eens bij piepschuim reclame, u zal versteld staan!

Diagonaal
Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?