Klantbeoordelingen

Piepschuim logo

Piepschuim logo

Bent u op zoek naar een unieke presentatie? Bij van Loon Reclame & Piepschuim kunt u uw eigen piepschuim logo laten maken voor zowel langdurig als tijdelijk gebruik. De mogelijkheden om een logo uit piepschuim (styropor) te maken zijn eindeloos.

Al ruim 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in unieke presentaties en reclameproducten waaronder piepschuim logo’s. Een logo uit piepschuim is een reclamemiddel met een grote attentiewaarde. Wij kunnen piepschuim logo’s in elke gewenste vorm verwerken. Een piepschuimlogo is licht van gewicht, eenvoudig te bevestigen aan diverse typen muren of wanden, en gemakkelijk in elke grootte en elk gewenst figuur te maken.

Met de juiste technieken kunnen wij uw logo zo laten opvallen dat het in iedere ruimte de perfecte blikvanger wordt.  Wij kunnen uw woord- of beeldmerken verwerken naar een driedimensionaal logo uit piepschuim.

Full-service bedrijf

Wij zijn een full-service bedrijf, daardoor kunt u bij ons terecht voor zowel het ontwerp als de productie van logo’s uit piepschuim. Wij beschikken over ruime ervaring en denken met u mee. Uw piepschuim product wordt geheel naar uw wensen en ideeën bij ons op maat gemaakt. Daarnaast kunnen wij voor elk logo verschillende oppervlaktebehandelingen toepassen. Denk  hierbij aan het spuiten van uw logo in elke gewenste kleur, het logo flocken/bevilten voor een zachte en chique afwerking, het logo rechtstreeks digitaal beprinten met UV-inkt of uw logo rondom voorzien van tapijt, kunstgras, behang, stof, kunststof of metaal.

Van Loon Reclame & Piepschuim is een van de weinige producenten in Nederland die u veel mogelijkheden kan aanbieden in het geheel naar wens maken van uw piepschuim logo. Wij zullen u waar nodig helpen met het uitdenken van het beste concept. Wij leveren de piepschuim producten na afwerking op de door u gewenste bestemming af en waar nodig kunnen wij de piepschuim producten voor u monteren.

Wilt u graag meer informatie over onze piepschuim logo’s, of wilt u graag een afspraak maken? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Diagonaal

Piepschuim logo you Nailed It

Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?