Klantbeoordelingen

Piepschuimreclame

Piepschuimreclame

Wilt u origineel voor de dag komen? Als een van de weinige producenten in Nederland leveren wij piepschuim producten. Piepschuimreclame in alle vormen, maten en kleuren!

Piepschuim, ook bekend als polystyreen, styropor, isomo of tempex, is een veelzijdig reclame materiaal. Het schuim kenmerkt zich door de witte kleur, het lichtgewicht en de bolletjesstructuur.  Piepschuim is verkrijgbaar in verschillende dichtheden, variërend van de grove soort die in de bouwmarkten verkocht wordt (en waarbij de bolletjes duidelijk zichtbaar zijn), tot de fijne soort waarbij de normaal zo kenmerkende structuur nauwelijks zichtbaar is. Wij gebruiken voornamelijk de fijne soorten piepschuim.

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van teksten, letters, figuren en modellen uit piepschuim. Onze producten worden voornamelijk in de reclame-industrie gebruikt. Denk hierbij aan bedrijfslogo’s, vergrotingen van producten, letters en cijfers of een pakkende tekst voor aan de wand in uw kantoor.

Niet iedereen kiest voor een standaard wit logo of een standaard witte tekst. Wij passen daarom verschillende oppervlaktebehandelingen toe:

In kleur spuiten

Wij kunnen uw logo, tekst of model in elke gewenste RAL-/PMS-kleur spuiten. Mocht u niet beschikken over de juiste RAL-/PMS-waarden dan kunnen wij in overleg met u de juiste kleur handmatig samenstellen. Wij hebben vele jaren ervaring met het perfect mengen van de benodigde kleuren.
Na het aanbrengen van de kleur hebben de letters een matte afwerking. Voor een glanzende afwerking voorzien wij de letters van blanke lak.

Bevilten/Flocken

Voor een chique uitstraling kunnen wij de letters voorzien van een laag flock. Door middel van een hechtlaag worden elektrostatisch geladen kunststof vezels aangebracht. Dit geeft de letters de uitstraling van fluweel, zonder dat het product er zwaarder van wordt.

Digitaal beprinten

Op vlakke delen van piepschuim letters of logo’s kan rechtstreeks geprint worden met UV-inkt. Op die manier kan elk mogelijk design rechtstreeks op het piepschuim geprint worden, ideaal wanneer een patroon of kleurovergang gerealiseerd moet worden.

Beton

Wij kunnen het piepschuim voorzien van beton. Dit zorgt voor een stoere uitstraling en bovendien wordt het product hierdoor geschikt voor buiten. Deze oppervlaktebehandeling wordt veel gebruikt bij vormen als kubussen. Op die manier dient het piepschuim als basis voor bijvoorbeeld bijzettafeltjes of zitelementen.

Behang

Piepschuim letters die bestemd zijn voor kinderkamers worden vaak voorzien van behang of textiel. Op die manier passen de letters perfect bij de (nieuwe) kinderkamer.

Kunststof

Wanneer een hoogglans of volledig gladde afwerking gewenst is dan worden de schuimletters vaak voorzien van een laagje kunststof. Door deze oppervlaktebehandeling kan elk design en elk patroon op de letters aangebracht worden.

Polyurea

Wilt u een zeer duurzaam product? Kies dan voor een polyurea of polyurethaan coating. Deze coating bestaat uit vloeibaar kunststof wat warm en onder hoge druk op het piepschuim wordt gespoten. Dit vormt een 2-3 mm. dikke harde huid om het piepschuim, welke slag- en krasvast is. Ideaal om piepschuim voor langere tijd buiten te gebruiken.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van oppervlaktebehandelingen. Door middel van deze verschillende behandelingen krijgt het product, naast een eigen identiteit, extra stevigheid.

De mogelijkheden van piepschuim zijn eindeloos; piepschuim zorgt voor een extra dimensie in reclame!

Diagonaal
Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?