Klantbeoordelingen

Gevel reclame

Gevel reclame

Bent u op zoek naar passende gevel reclame? Dan bent u bij Van Loon Reclame & Piepschuim aan het juiste adres! Met de juiste gevel reclame zorgen wij dat uw winkel of bedrijfspand zowel overdag als ’s nachts de aandacht krijgt die het verdient.

Of uw winkel of bedrijfspand nu midden in het centrum van een grote stad staat of op een klein industrieterrein op het platteland: u wilt dat uw pand opvalt. Er zijn talloze mogelijkheden om uw pand op te laten vallen, een van de mogelijkheden is gevel reclame. Er zijn verschillende manieren om uw pand te voorzien van reclame, van vlaggen en banieren tot raambelettering en freesletters.

Vlaggen en banieren

Vlaggen en banieren zijn als gevelreclame uitermate geschikt voor panden en winkels die zich bevinden langs belangrijke aanrijroutes. Vlaggen hebben een hoge attentiewaarde omdat deze uitstekend zichtbaar en altijd in beweging zijn. Banieren kunnen ook haaks op het winkel- of bedrijfspand gemonteerd worden. Op die manier trekt uw pand van 2 aanrijrichtingen de aandacht. Daarnaast zijn vlaggen en banieren eenvoudig vervangbaar. Deze zijn dus uitermate geschikt voor het kenbaar maken van tijdelijke acties en/of kortingen.

Spandoeken

Een spandoek is een perfect middel om uw winkel- of bedrijfspand aan te kleden. Spandoeken zijn in vele varianten verkrijgbaar, de kwaliteit kan erg verschillen. Wij leveren uitsluitend kwalitatief hoogwaardige spandoeken. Deze sterke en kleurvaste spandoeksystemen leveren wij uiteraard tegen een scherpe prijs. Elk gewenst formaat spandoek is mogelijk, wij leveren uw spandoek indien gewenst inclusief bijbehorend frame.
Wij kunnen u adviseren bij de aanschaf van een spandoek voor aan uw gevel, maar u kunt ook het gehele digitale ontwerp aan ons uitbesteden. Wij maken dit grafische ontwerp samen met u en zijn pas tevreden als ú tevreden bent. Indien gewenst kunt u de montage zelf uitvoeren, maar uiteraard kunt u dit ook volledig aan ons uitbesteden.

Reclameborden

Reclameborden zijn uitermate geschikt voor aan uw gevel als u meer dan alleen uw bedrijfsnaam wilt weergeven. Waar de prijs bij losse gevelletters afhankelijk is van het aantal letters, heeft een reclamebord een vaste prijs per oppervlakte. Deze prijs is niet afhankelijk van het aantal logo’s, letters en/of afbeeldingen.
Reclameborden worden veelal gebruikt als permanente reclame-uiting en zijn sterk, kleurvast en behoeven wegens hun vlakke oppervlak weinig onderhoud. Als basismateriaal voor uw reclamebord zijn verschillende plaatmaterialen mogelijk: hout, staal en diverse soorten kunststof. De montage van een reclamebord is vrij eenvoudig en spaart uw gevel: afhankelijk van de grootte kan een reclamebord met 4 simpele schroeven aan de gevel gemonteerd worden.

Raambelettering

Gevelreclame bestaat niet alleen uit het eenvoudigweg aanbrengen van gevelbelettering. Ook eventuele ramen moeten bij het ontwerpen van goed passende gevelreclame niet vergeten worden. Raambelettering wordt veelal toegepast om op een subtiele manier reclame te maken of om uw logo extra zichtbaar te maken voor voorbijgangers. Ook kunt u op een mooie manier de inkijk in uw bedrijfspand verminderen. Bij winkelpanden is het gebruikelijk om de openingstijden weer te geven, wij maken graag een ontwerp voor u waarbij zaken als deze meegenomen worden.

Doosletters

Doosletters zijn holle 3D-letters, verkrijgbaar in aluminium of kunststof. Doosletters kunnen direct of indirect verlicht worden. In deze letters kan, indien gewenst, LED-verlichting aangebracht worden. Er is dan sprake van letter met directe verlichting: de letters stralen licht uit. Ook indirect verlichte doosletters bieden uw winkel- of bedrijfspand een hoge attentiewaarde. De letters kunnen vanaf de achterkant uitgelicht worden. Hierdoor ontstaat er rondom de letter een gloed van licht. Van de letter zelf is hierbij vooral het silhouet te zien. Daarnaast kunnen doosletters natuurlijk verlicht worden met behulp van LED-spots.

RVS-letters

Wilt u uw gevel voorzien van strakke, stijlvolle reclame? Denk dan eens aan RVS-letters. RVS-letters geven uw gevel een zakelijke en chique uitstraling. Ook deze letters zijn in verschillende groottes verkrijgbaar.
De afkorting RVS staat, in tegenstelling tot de algemene gedachte, voor RoestVast Staal. Dit houdt in dat de letters niet uit zichzelf kunnen gaan roesten. De letters zijn echter niet roestvrij, bij aanraking van de letters met een vette huid, zeelucht of ijzerstof kunnen ze gaan roesten. RVS-letters behoeven ongeveer 1x per jaar onderhoud en zijn minder geschikt voor panden aan de kust, in de buurt van stations of spoorlijnen (ijzerstof) of op lage hoogte (vette vingers).

Acrylox letters

Acrylox letters zijn kunststof letters. Deze letters worden gefreesd of gelaserd, zijn zeer sterk en kleurvast. De letters zijn leverbaar in verschillende groottes, diktes, maten en kleuren. Klik hier voor meer informatie over Acrylox.

Piepschuim letters

Wij kunnen piepschuim letters leveren in elke gewenste grootte, dikte en kleur. Onbewerkte piepschuim letters zijn niet geschikt voor langdurig gebruik buiten. Wij kunnen deze letters voor u voorzien van polyurea of beton. Na coating van deze letters met polyurea of beton zijn deze geschikt voor een langdurig gebruik buitenshuis.

Montage van uw gevel reclame

Gevelbelettering kan zowel op het dak als aan de gevel gemonteerd worden. Zowel freesletters, polyurea piepschuim letters, doosletters als RVS-letters kunnen op het dak of aan de gevel gemonteerd worden.
Reclameborden, spandoeken, vlaggen en banieren worden veelal aan de gevel gemonteerd. Van Loon Reclame & Piepschuim houdt bij het monteren van uw gevelreclame altijd rekening met het behoud van uw winkel- of bedrijfspand.

Vergunning voor gevel reclame

In de meeste gemeenten heeft u een vergunning nodig voor het plaatsen van gevelreclame. Van Loon Reclame & Piepschuim heeft ervaring met het aanvragen van dergelijke vergunningen en neemt u deze administratieve rompslomp graag uit handen.

Presentatie gevel reclame

Om u een goed beeld te geven van de nieuwe gevelreclame, werken wij altijd met foto’s. Het nieuwe ontwerp wordt geprojecteerd op een foto van uw pand in de huidige situatie. Op die manier brengen wij het eindresultaat voor u in beeld en komt u niet voor verrassingen en/of teleurstellingen te staan. Bent u bij het zien van het eindresultaat nog niet helemaal tevreden? Dan passen wij het ontwerp samen met u aan, totdat alles geheel naar wens is.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en de prijzen voor uw gevelreclame kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden. Indien gewenst kan er een afspraak gemaakt worden, zodat u de verschillende mogelijkheden met eigen ogen kunt bekijken.

Diagonaal
Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?