Klantbeoordelingen

Spandoek bedrukken

Spandoek bedrukken

Wilt u ook opvallen? Wij zorgen voor een professionele uitstraling van uw bedrijfspand!

Wij leveren verschillende producten die uw pand een professionele uitstraling geven. Denk bijvoorbeeld aan reclamedoeken, freesletters, vlaggen en spandoeken. Deze reclame-uitingen vormen een visitekaartje voor uw bedrijfspand en zijn uitermate geschikt om uw bedrijfsnaam of –logo te presenteren.

Spandoeken kunnen wij in elk gewenst formaat leveren. Daarnaast kunt u het zeildoek in verschillende kleuren laten bedrukken. U kunt hierbij kiezen voor een effen kleur, maar ook full-colourafbeeldingen kunnen uw spandoek sieren.
Ook wat betreft montage zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt uw doek laten opspannen in een stoer, industrieel ogend frame, maar u kunt ook kiezen voor een spandoek zonder zichtbaar frame (blindframe).
Momenteel kunt u spandoeken tegen dumpprijzen bestellen. Helaas is de kwaliteit hiervan niet altijd even goed. De afstand van de ringen kan ongelijk zijn, maar ook de kwaliteit van de bedrukking laat soms te wensen over. Om u jarenlang plezier van uw spandoek te kunnen garanderen, leveren wij uitsluitend de beste kwaliteit. Daarnaast moet vaak een op maat gemaakte montage toegepast worden, zodat uw doek onder iedere omstandigheid strak staat opgespannen.

Wij adviseren en helpen u graag gedurende het hele proces. Van begin tot eind. Een goede service vinden wij belangrijk. Daarom kunt u bij ons terecht voor het ontwerpen, het bedrukken, én het monteren van uw spandoek.

Voor meer informatie over spandoeken en het bedrukken van doeken kunt u vrijblijvend contact opnemen. Wij zijn goed bereikbaar via telefoonnummer 074-2429047 of via e-mail: info@vanloonreclame.nl. Als u het contactformulier op onze website invult dan ontvangt u altijd binnen 24 uur een reactie van ons.

 

Diagonaal
Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?