Klantbeoordelingen

Promotie vlaggen

Promotie vlaggen

Uw bedrijf of een speciaal evenement promoten? Denk eens aan promotievlaggen!

Wij produceren vlaggen in elk formaat, voor diverse toepassingen. Hangend in een vlaggenmast, aan uw bedrijfspand in een banierhouder, of opgespannen aan touw of staaldraad.

Er zijn diverse materiaalsoorten voor vlaggen verkrijgbaar, waarvan spunpolyester de meest bekende is. Het is een licht materiaal, zeer sterk, gunstig geprijsd en prima te bedrukken. Eenmaal bedrukt sla je 2 vliegen in 1 klap; er wordt namelijk gebruik gemaakt van een 90% doordrukmethode. Dat betekent dat ondanks slechts 1 kant wordt bedrukt, deze vlaggen altijd aan beide zijden zichtbaar bedrukt zijn.

Een vlag is altijd in beweging en vormt op hoogte een perfecte blikvanger. Vlaggen gaan ongeveer een halfjaar mee en kunnen eenvoudig vervangen worden. De door ons geproduceerde vlaggen kunnen zelfs gewassen worden, waardoor ze er altijd netjes uit zien. Want vies worden door roetuitstoot, vuildeeltjes en regen is onoverkomelijk.

Wilt u vrijblijvend een prijsopgave ontvangen voor promotie vlaggen? Vul dan ons contactformulier in en wij sturen u zo snel mogelijk een passend voorstel toe.

Diagonaal
Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?