Klantbeoordelingen

Piepschuim blokken kopen

Piepschuim blokken kopen

Piepschuim blokken kopen doe je bij Van Loon Reclame & Piepschuim. Wij kunnen piepschuim blokken leveren in diverse maten, vormen en kleuren. Wij leveren standaard maatwerk, dus wat uw wensen ook zijn, wij kunnen het leveren.

Doeleinden piepschuim blokken

Piepschuim blokken kunt u voor diverse doeleinden gebruiken. Zo worden de blokken piepschuim veel gebruikt in de infrastructuur en de bouw, maar ook als decoratie en binnenreclame bij bedrijven. In de bouw en infrastructuur worden piepschuim blokken voornamelijk gebruikt omdat het een relatief goedkoop materiaal is. Daarnaast is piepschuim eenvoudig te bewerken, licht van gewicht en geluiddempend. Al deze eigenschappen maken dat piepschuim een gewild materiaalsoort is voor in de bouw en infrastructuur. Piepschuim blokken worden ook veel gebruikt als sokkel of als meubel. Doordat piepschuim in elke gewenste afmeting leverbaar is het zeer geschikt als sokkel. Er is altijd een passend piepschuim blok te koop, ongeacht het product dat u wilt promoten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op en we vertellen u er graag meer over.

Piepschuim blokken voor hobbyisten

Uit een (groot) piepschuim blok kunt u de mooiste ontwerpen maken. Met een zaag of piepschuimsnijder kunt u gedetailleerde vormen aanbrengen in het piepschuim en zo de mooiste creaties maken. Daarnaast kunt u piepschuim eenvoudig zelf afwerken. Het kan bijvoorbeeld geschilderd of beplakt worden. Echter, wanneer u piepschuim wilt bewerken zijn er enkele zaken waar u rekening mee moet houden. Niet elke verf of lijm kan gebruikt worden op piepschuim. Wilt u meer weten over het bewerken van piepschuim? U leest er alles over op onze pagina piepschuim bewerken.

Meer dan alleen piepschuim blokken kopen

Bij Van Loon Reclame & Piepschuim kunt u terecht voor veel meer dan alleen het kopen van piepschuim blokken, want met piepschuim is veel meer mogelijk. zo kunnen wij letters, cijfers, verpakkingen en bedrijfslogo’s op maat maken. Benieuwd naar de mogelijkheden met piepschuim? Wij laten het u graag zien op onze pagina piepschuim reclame.

Diagonaal
Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?