Klantbeoordelingen

Tempex platen

Tempex platen

Bent u op zoek naar tempex platen? Kunt u de door u gewenste maat niet vinden? Dan bent u bij Van Loon Reclame & Piepschuim aan het juiste adres! Wij leveren tempex platen in alle denkbare afmetingen, diktes en kwaliteiten. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Tempex platen worden onder andere gebruikt in de bouw. Piepschuim bestaat voor 98% uit lucht en voor 2% uit polystyreen en werkt zeer isolerend. Het houdt warmte binnen en is daarnaast geluiddempend. Een piepschuim plaat die u in de bouwmarkt kunt kopen herkent u direct aan de witte bolletjesstructuur. Deze platen beschadigen snel: al bij een kleine stoot tegen een kozijn of muur verliest de plaat enkele bolletjes polystyreen. Wist u dat er heel veel verschillende soorten piepschuim (ook wel isomo of styropor genoemd) bestaan?

Soorten piepschuim

Wij kunnen polystyreenplaten voor u leveren uit verschillende soorten piepschuim. Wij leveren doorgaans de betere kwaliteiten schuim. Wij snijden en leveren Expanded Polystyrene EPS 60, EPS 100, EPS 150 en EPS 200. De getallen 60, 100, 150 en 200 staan voor de druksterkte, welke wordt uitgedrukt in kilonewton per vierkante meter. Hoe hoger de kN per meter, hoe sterker het EPS-schuim en hoe fijner de structuur.

Naast EPS leveren wij XPS, dit staat voor Extruded Polystyrene. Deze piepschuimsoort is op een andere manier geproduceerd en staat bekend om de fijne structuur. De structuur is zo fijn dat het eigenlijk niet meer op piepschuim lijkt. XPS isoleert door de dichtheid nog beter dan EPS. Het wordt in de kleuren wit, lichtblauw, lichtpaars en lichtgeel geproduceerd. Het is ook wel bekend onder de namen Roofmate en Floormate.

Polystyreen platen

Een polystyreen plaat kan voor verschillende doeleinden gebruiken. Als isolatiemateriaal in de bouw wordt het veel gebruikt, maar dat is slechts een van de eindeloze mogelijkheden. Tempex platen kunnen bijvoorbeeld ook perfect gebruikt worden als verpakkingsmateriaal of als prikbord.

Verpakkingsmateriaal

Piepschuimplaten kunnen wij in elk gewenst formaat leveren. Deze platen zijn schokabsorberend en mede daardoor uitermate geschikt als verpakkingsmateriaal. Met een piepschuim verpakking is uw product beschermd en zal het zonder te beschadigen de ontvanger bereiken.

Geluidsisolerend

Piepschuim is geluiddempend. Het is zeer geschikt om tegen wanden aan te brengen als u ruimten geluidsdicht wilt maken. U kunt bij ons kiezen uit verschillende kwaliteiten en soorten schuim. Neem voor meer informatie of een persoonlijk advies contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Bij al onze producten garanderen wij vakmanschap, kwaliteit en een uitmuntende service. Overweegt u templex platen aan te schaffen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail, telefoon (074-2429047) of via het contactformulier op onze website.

U ontvangt binnen 24 uur een passend voorstel. Wij zien uw vraag graag tegemoet!

Diagonaal
Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?