Klantbeoordelingen

Tempex / Piepschuim

Tempex

Tempex, ook wel piepschuim of polystyreen genoemd, is een product met vele toepassingsmogelijkheden. Wij beschikken over geavanceerde technieken waarmee we dit materiaal in iedere gewenste vorm kunnen snijden. Voor onze producten gebruiken wij piepschuim soorten van de hoogste kwaliteit. Ook de afwerking van het piepschuim product gebeurt op een zorgvuldige wijze met kwalitatief hoogwaardige materialen. Om uw piepschuim product af te werken kunt u kiezen uit diverse soorten verf, lak, kunststof en andere materialen. Mat of glanzend, in iedere gewenste kleur, met of zonder logo/tekst: alles is mogelijk.

Tempex producten

Piepschuim producten geven extra cachet aan de inrichting van uw etalage of bedrijfspand door de dikte met bijkomende schaduwwerking. Ook als promotiemateriaal zijn tempex decoraties uitermate geschikt: de decoraties zijn licht van gewicht en kunnen zodoende makkelijk verplaatst worden van uw bedrijfshal naar de beursvloer. Indien u een tempex product voor promotionele doeleinden in de buitenlucht wilt opstellen zorgen onze experts ervoor dat het product dusdanig behandeld is dat het weer en wind trotseert.

Geïnteresseerd in piepschuim producten?

Wij zijn een full service reclamebureau, wat inhoudt dat wij u al het werk uit handen nemen. Van het eerste ontwerpvoorstel tot het plaatsen van het tempex product kunt u op ons rekenen. Ons speerpunt is de kwaliteit en afwerking van onze producten zeer hoog te houden, waardoor u er altijd vanuit kunt gaan dat het eindproduct uw verwachtingen overtreft. Bent u nieuwsgierig geworden, heeft u nog verdere vragen of wilt u een prijsopgaaf ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via e-mail, telefoon (074-2429047) of via ons contactformulier.

Diagonaal
Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?