Klantbeoordelingen

Raambestickering

Raambestickering

Wilt u uw winkel of bedrijfspand laten opvallen op een unieke manier? Denk dan eens aan een raamsticker! Van Loon Reclame & Piepschuim levert al meer dan 25 jaar prachtige en kwalitatief hoogwaardige raamstickers in alle soorten en maten.

Bij de aankleding van nieuwe winkels en bedrijfspanden wordt vaak gevelreclame aangebracht. Raambestickering is hiervan een belangrijk onderdeel. Het wordt vaak toegepast om op een subtiele manier reclame te maken, logo’s en teksten worden op een relatief simpele en betaalbare manier zichtbaar voor voorbijgangers. Daarnaast worden ramen vaak door ons bestickerd als verduistering of om inkijk weg te nemen.

Wij hebben geen standaard aanbod aan raamstickers. Voor uw raam drukken en leveren wij uitsluitend stickers op maat. Denk hierbij aan grote fullcolour-stickers, maar ook aan stickers van losse letters of teksten zoals de woorden ‘duwen’ en ‘trekken’ op uw deur.

Wij beletteren niet alleen ramen van winkels en bedrijfspanden, maar ook van woningen, kantoren, auto’s, boten, aanhangers, vrachtwagens, etc.

Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij voorzien de offerte graag van een uitgebreid ontwerpvoorstel. Samenwerking met u als opdrachtgever vinden wij erg belangrijk, wij werken altijd in goed overleg met u en proberen samen tot het gewenste eindresultaat te komen.
Wij presenteren ons voorstel m.b.t. uw ramen altijd geprojecteerd op een foto van de huidige situatie van uw pand. Op die manier hebt u een goed beeld van het beoogde eindresultaat en komt u niet voor verrassingen te staan. Wij zijn altijd beschikbaar voor vragen over raambelettering of –bestickering. Neem daarvoor via e-mail, telefoon (074-2429047) of het contactformulier op onze website contact met ons op!

 

Diagonaal
Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?