Klantbeoordelingen

Schuimdecoraties

Schuimdecoraties

Schuimdecoraties laten maken?

Bent u op zoek naar een unieke presentatie? Bij Van Loon Reclame & Piepschuim kunt u schuimdecoraties laten maken als reclameproduct of unieke presentatie.

 Schuimdecoratie

Al meer dan 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke piepschuimdecoraties. Zo kunnen wij van piepschuim een decoratie naar uw wens creëren. Van Loon Reclame & Piepschuim is een van de weinige producenten van Nederland die een schuimdecoratie kan leveren in allerlei verschillende soorten maten en kleuren. Onze schuimdecoraties worden voornamelijk gebruikt voor de reclame industrie om origineel voor de dag te komen. Bij het maken van uw piepschuimdecoratie houden wij rekening met uw huisstijl: kleurgebruik en vorm zullen in de lijn van uw huisstijl liggen of deze perfect aanvullen. Wij kunnen uw schuimdecoraties tot verschillende eindproducten laten maken zoals bijvoorbeeld piepschuim letters, blow-ups, piepschuim logo of piepschuim reclame. Wij kunnen piepschuimdecoratie maken in wat u maar wilt.

 Waarom Schuimdecoratie laten maken door ons?

Van Loon Reclame & Piepschuim bestaat uit een team van gepassioneerde, flexibele en ervaren vakmensen die schuimdecoraties maken met de beste kwaliteit. Doordat we een full-service bedrijf zijn kunt u bij ons terecht voor zowel het ontwerp als de productie van piepschuimdecoratie op maat. Doordat wij zelf uw schuimdecoratie ontwerpen en maken, is uw schuimdecoratie altijd uniek. Schuimdecoraties kunnen worden gemaakt voor zowel binnen als buiten gebruik. Tijdens het maken van uw schuimdecoratie kunnen er verschillende oppervlaktebehandeling worden toegepast zoals het spuiten van elke gewenste kleur, bevilten/flocken voor een chique en zachte afwerking, digitaal printen met UV inkt of rondom voorzien van tapijt, kunstgras, behang stof, kunststof of metaal. Onze mogelijkheden tot het maken en ontwerpen van uw schuimdecoraties zijn eindeloos. Heeft u hulp nodig bij het uitdenken van een concept? Dan staan onze ontwerpers waar nodig is voor u klaar en helpen ze u met het ontwerp van uw piepschuimdecoratie. Nadat wij uw schuimdecoratie in de gewenste vormen en kleuren hebben afgewerkt, wordt het geheel op de door u gewenste bestemming afgeleverd en waar nodig gemonteerd.

Wilt u graag meer informatie over schuimdecoraties, of wilt u graag een afspraak maken Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Diagonaal
Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?