Klantbeoordelingen

Blow-up

Blow-up

Vergroting van een logo (blow-up)

Een blow-up is een vergroting van een logo, product of tekst. Vanwege de diverse toepassingsmogelijkheden die piepschuim heeft worden blow-ups vaak van dit materiaal vervaardigd. Daarbij komt het voordeel dat piepschuim (ook wel polystyreen genoemd) erg licht van gewicht is en op vele manieren geverfd, gelakt of anderszins afgewerkt kan worden.

Blow-up ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring met het uitvergroten van producten. Van een melkpak tot een uitvergrote koe: niets is ons te gek! In overleg met u komen wij tot een passend ontwerp. U kunt ervoor kiezen om het ontwerp volledig aan onze medewerkers over te laten, maar u kunt uiteraard ook zelf een ontwerp aandragen. In overleg met u wordt dit ontwerp vervolgens geoptimaliseerd en gerealiseerd.

Blow-up totaalconcept

Voor al onze blow-ups geldt dat wij een totaalconcept bieden: van ontwerp tot bezorging van de blow-up kunt u op ons rekenen. Vakmanschap staat centraal bij onze producten: wij bieden de beste kwaliteit materialen, precisiewerk en een uitstekende service. Dit om tot een perfect uitgevoerd product te komen.

Benieuwd naar blow-ups?

Voor een betere impressie hebben we nog meer voorbeelden van blow-ups.ย Schroom niet om ons te benaderen met eventuele vragen. via e-mail, telefoon (074-2429047) of via ons contactformulier. Ook voor het aanvragen van een offerte of het inventariseren van de andere diensten en producten van Van Loon Reclame & Piepschuim kunt u contact met ons opnemen.

Diagonaal
Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?