Klantbeoordelingen

Piepschuim letters

Piepschuim letters

Van Loon Reclame & Piepschuim is gespecialiseerd in het maken van piepschuim letters. Piepschuim letters worden gebruikt voor diverse einddoelen zoals: standbouw, reclame, verpakking of voor het decoreren van een ruimte of etalage. Doordat piepschuimletters van lichtgewicht zijn, zijn deze piepschuim figuren eenvoudig te bevestigen aan iedere muur, deur kast of wand. Met onze geavanceerde apparatuur kunnen wij piepschuim vormen in elk gewenst formaat worden gesneden.

Piepschuim, ook wel bekend als EPS, polystreen of tempex is een veelzijdig materiaal dat zich kenmerkt door de witte kleur, de bolletjesstructuur, vochtwerendheid en een licht gewicht. Voor het maken van de letters van piepschuim wordt uitsluitend piepschuim van de hoogste kwaliteit gebruikt waardoor onze piepschuim letters jarenlang mee zullen gaan. Uw digitale bestand is ons snijbestand waardoor we in elke vorm, elk lettertype en elke afmeting uw piepschuimletters kunnen realiseren en dus geheel naar uw wens en de afwerking gebeurt met de grootst mogelijke zorg. Er bestaan diverse mogelijkheden voor de afwerking van de letters van piepschuim, waarbij talloze kleuren te kiezen zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een (matte of glanzende) coating, het printen van een afbeelding op het schuim of het aanbrengen van een gladde kunststof laag op het eindproduct.

Letters van Piepschuim

Letters van piepschuim kunnen uitstekend dienen als promotiemateriaal voor uw onderneming. Een piepschuim vergroting van uw bedrijfslogo of een tekst zal een echte eyecatcher zijn van uw bedrijf op beurzen en evenementen. Ook kunt u ervoor kiezen om de piepschuim letters een centrale plek te geven in uw bedrijfshal of elders in uw pand.

 Waarom piepschuimletters bij ons bestellen?

Als full-service bedrijf willen we u zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Van het ontwerp van piepschuim letters tot het bezorgen en plaatsen ervan zijn wij uw partner! Onze vakmensen en ontwerpers helpen u graag bij het verfijnen en perfectioneren van uw letters van piepschuim. Indien gewenst vervaardigen zij zelfs gratis een 3d-weergave van uw ontwerp. We begeleiden u graag in de kleurkeuze van de piepschuimletters. Uiteraard worden uw letters van piepschuim met de grootste zorg vervaardigd en bezorgen wij de letters tot aan de deur. Bent u geïnteresseerd geraakt in het vervaardigen van piepschuimletters? Schroom niet en neem contact met ons op!

Diagonaal
Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?