Klantbeoordelingen

Piepschuim zagen

Piepschuim zagen

Piepschuim is een product met eindeloze mogelijkheden. Wij zagen allerlei vormen uit piepschuim. Van letters en cijfers tot levensgrote bomen: alles is mogelijk.

Piepschuim zagen

Voor het produceren van vormen uit piepschuim maken wij gebruik van een snijmachine. Door middel van een gloeiende draad snijdt de machine de vormen van bijvoorbeeld uw logo exact uit. Wanneer u piepschuim ruwer wilt bewerken, wanneer u het bijvoorbeeld wilt gebruiken als isolatiemateriaal, dan is het prima te zagen. Deze bewerking werd veel gebruikt in de bouw. Tegenwoordig moeten bouwbedrijven de bouwplaats vrij houden van verontreiniging. Dit is bijna onmogelijk wanneer het piepschuim gezaagd wordt: schuim dat in de bouw gebruikt wordt bestaat uit grove korrels. Bij het zagen van dit piepschuim komen vele korrels vrij. Deze lichtgewicht korrels waaien vervolgens makkelijk weg, waardoor de bouwplaats vervuild wordt.

Piepschuim schuren

Piepschuim is een relatief zacht materiaal. Na het zagen van ruwe vormen kunnen kleine oneffenheden prima weggeschuurd worden. Oneffenheden kunnen daarnaast ook prima geplamuurd worden.

Ziet u dit zagen niet zitten? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen het piepschuim tot op de millimeter nauwkeurig voor u produceren.

 

 

Diagonaal
Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?