Klantbeoordelingen

Piepschuim taart

Piepschuim taart

Bij Van Loon Reclame & Piepschuim kunt u terecht voor alles op het gebied van reclame en piepschuim. Voornamelijk zijn wij bezig met het snijden van logo’s, cijfers en letters uit piepschuim, maar ook voor hobby-doeleinden kunt u bij ons terecht. Dus ook voor een piepschuim taart, die wij in diverse vormen en maten kunnen leveren. Maatwerk is immers standaard bij ons. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Piepschuim taartvorm bewerken

Piepschuim is een materiaalsoort dat makkelijk te bewerken is. Het kan tegen water, maar neemt geen vocht op waardoor er talloze mogelijkheden zijn om uw taart van piepschuim te bewerken. U kunt bijvoorbeeld denken aan fondant of marsepein, maar het is ook erg leuk om een piepschuim taart voor in de tuin te maken. Bekleed de taart met mos, bloemen en andere materialen en creëer zo uw eigen bloementaart.

Dummy taart

Een piepschuim taart wordt veel gebruikt door bakkers die moeten oefenen met het decoreren van een taart. Op een dummy taart kunt u technieken uitproberen of oefenen. Naast dat een taart van piepschuim handig is om mee te oefenen, wordt een dummy taart ook veel gebruikt als decoratie, bijvoorbeeld in de bakkerij of op beurzen. Een piepschuim taart is lang te bewaren waardoor u ook lang van u gemaakte creatie kunt genieten.

Diagonaal
Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?