Klantbeoordelingen

Muurstickers slaapkamer

Muurstickers slaapkamer

Bent u op zoek naar een originele manier om de muren in uw slaapkamer te decoreren? Denk dan eens aan muurstickers voor de slaapkamer! Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met het ontwerpen en produceren van muurstickers.

Muurstickers zijn steeds populairder geworden en worden steeds vaker als decoratiemateriaal voor wanden in woningen gebruikt. Een saaie muur in de slaapkamer wordt met behulp van muurstickers omgetoverd tot een prachtige decoratieve wand. Met muurstickers geef je elke kamer eenvoudig een persoonlijke touch!

Wij produceren en ontwerpen allerlei soorten muurstickers en werken daarbij uitsluitend op basis van maatwerk. Wanneer u graag uit een assortiment van ‘standaard’ muurstickers wilt kiezen dan verwijzen wij u graag naar een andere leverancier. Wij zijn niet in het bezit van een assortiment aan muurstickers, maar leveren uitsluitend unieke, persoonlijk ontworpen muurstickers. U bent bij ons verzekerd van een unieke muursticker!

Wij leveren zowel muurstickers in de vorm van afbeeldingen als muurstickers in de vorm van tekst. U kunt bij ons elke gewenste tekst bestellen en bent daarbij niet gebonden aan bepaalde soorten lettertypes. Elk lettertype is mogelijk! Dus of u nu de naam van uw dochtertje aan de wand wilt in het Disney-lettertype of het logo van Justin Bieber aan de wand van de meidenkamer wenst: wij produceren het voor u!

Muurstickers en piepschuim

Naast muurstickers leveren wij ook piepschuim letters. De combinatie van piepschuim letters en muurstickers is verrassend decoratief en levert een unieke muurdecoratie. De combinatie van 3D-letters met stickers is erg stijlvol.

Waarom kiezen voor stickers?

Behang is er in allerlei soorten. Verschillende kleuren, patronen, dessins en zelfs reliëfs zijn mogelijk. Wanneer u behang op de muren in uw slaapkamer aanbrengt dan is dit een vrij definitieve wandbekleding. Muurstickers zijn eenvoudig te verwijderen en beschadigen uw muren niet, op die manier kunt u telkens een andere stijl in uw slaapkamer aanbrengen. Neem voor meer informatie over muurstickers in de slaapkamer contact met ons op.

Nieuwsgierig geworden? Wilt u een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee. Schroom niet en e-mail of bel (074-2429047) ons! U kunt ook via het contactformulier op onze website contact met ons opnemen.

 

Diagonaal
Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?