Klantbeoordelingen

Muurstickers kinderkamer

Muurstickers kinderkamer

Bent u in verwachting en zoekt u een unieke decoratie voor aan de muur in de babykamer? Of zoekt u een origineel en uniek kraamcadeau? Denk dan eens aan muurstickers voor de kinderkamer! Met muurstickers geef je elke kamer eenvoudig een persoonlijk tintje!

Van Loon Reclame & Piepschuim heeft meer dan 25 jaar ervaring met het ontwerpen en produceren van muurstickers. De laatste jaren zijn muurstickers steeds populairder geworden. Saaie muren worden met behulp van stickers eenvoudig omgetoverd tot prachtige decoratieve wanden. Wanneer u graag wilt bladeren door een vast assortiment aan muurstickers dan verwijzen wij u graag naar andere leveranciers: wij leveren uitsluitend maatwerk. Wanneer u een uniek ontworpen en geproduceerde muursticker zoekt die u niet in andere kamers tegen zult komen, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Kraamcadeau

Hebt u binnenkort een babyshower? Gaat u op kraamvisite? Wat is er leuker en unieker om te geven dan een speciaal ontworpen muursticker voor de kamer van de pasgeboren baby? Wij ontwerpen en produceren verschillende soorten muurstickers. Denk bijvoorbeeld aan een muursticker gebaseerd op het geboortekaartje dat u onlangs ontvangen hebt. Dit kunnen afbeeldingen zijn, maar ook de naam van de pasgeboren baby is zeer decoratief en stijlvol aan de muur.

Kinderkamer

Bent u de standaard stickers die u in de winkel kunt kopen beu? Wilt u voor uw kinderen iets dat écht origineel is? Van Loon Reclame & Piepschuim ontwerpt en levert muurstickers voor de kinderkamer, uitsluitend maatwerk, waardoor u zeker bent van een unieke sticker! Dus wilt u de junglekamer van uw jongen(s) aankleden met een sticker van een boom en/of stickers van specifieke dieren? Of wilt u de prinsessenkamer van uw meisje(s) aankleden met levensgrote afbeeldingen van Elza? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Waarom kiezen voor stickers?

Behang is er tegenwoordig in allerlei kleuren, patronen, reliëfs en dessins. Waarom zou u dan kiezen voor stickers voor de muur in de kinderkamer?
Het antwoord is vrij simpel: behang is definitiever dan stickers zijn. Behang brengt u voor enkele jaren aan, maar kinderen groeien snel op en willen steeds wat anders. Muurstickers zijn eenvoudig te verwijderen. Met behulp van stickers zijn kinderkamers eenvoudig om te toveren van de ene stijl  naar de andere. Uw muren blijven daarbij intact, onze stickers veroorzaken geen schade aan uw wanden.

Naast muurstickers voor de kinderkamer leveren wij ook piepschuim letters. Vooral de combinatie van piepschuim en stickers levert een unieke muurdecoratie. De combinatie van 3D-letters met vlakke letters is erg stijlvol.

Wilt u meer informatie over muurstickers in het algemeen? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van muurstickers of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee. Schroom niet en e-mail of bel (074-2429047) ons! U kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. U krijgt altijd gegarandeerd binnen 24 uur een reactie.

 

Diagonaal
Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?