Klantbeoordelingen

Beursstand inrichting

Beursstand inrichting

Unieke beursstand inrichting

Een goed ingerichte en originele beursstand is van cruciaal belang voor elke ondernemer die op een beurs vertegenwoordigd wordt. Met de juiste inrichting zorgt u voor een unieke en opvallende stand welke goed zichtbaar isย bij het publiek.ย Al onze expertises worden gebundeld bij het ontwerpen van de inrichting van een stand. Schuimdecoraties, spandoeken, banieren, vlaggen en full colour prints worden op maat voor u ontworpen en ontwikkeld. Hierbij houden wij rekening met uw huisstijl: kleurgebruik en vorm zullen in de lijn van uw huisstijl liggen of deze perfect aanvullen.

Full-service beursstand inrichten

Nadat wij met u doorgesproken hebben wat uw specifieke eisen en wensen zijn nemen wij u alle werk uit handen. Wij ontwikkelen de gehele presentatie van uw stand zodat u zich bezig kunt houden met de inhoudelijke boodschap die u uit wenst te dragen. Wij zijn een full-service bureau: zowel het ontwerp van de stand als de plaatsing wordt door ons uitgevoerd.

Geรฏnteresseerd in een ontwerp van uw beursstand?

Bij al onze producten garanderen wij vakmanschap, kwaliteit en voortreffelijke service. Overweegt u om de inrichting van uw stand uit te besteden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail, telefoon (074-2429047) of via ons contactformulier.

Diagonaal
Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?