Klantbeoordelingen

Schuimletters

Vraag offerte aan

  • Toegestane bestandstypen: eps, ai, pdf, cdr, jpg, bmp, gif, png, doc, dxf, dwg.

Altijd binnen 24 uur contact.

Schuimletters

Schuimletters zijn te gebruiken als decoratie, ter promotie van uw bedrijf of als reclamemateriaal. Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Bij ons kunt u terecht voor schuimletters in alle formaten, kleuren en lettertypen. Wij maken elk product op maat, zodat u zelf alle variabelen kunt bepalen. U kunt zelf uw ontwerp toesturen waarna wij gaan kijken hoe wij het kunnen produceren. Ook als u nog geen ontwerp heeft kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag bij het maken van een creatief ontwerp.

Diverse toepassingen

Er zijn diverse toepassingen voor het plaatsen van schuimletters. Zo worden de letters onder meer gebruikt in de standbouw, als aankleding van een bedrijfsruimte, winkelpand of interieur en tijdens feesten, festivals en evenementen. Door de letters af te werken met een polyurea of polyurethaan coating zijn ze slag- en krasvast waardoor de letters ook buiten gebruikt kunnen worden. De toepassingen met schuimletters zijn dus enorm. En juist omdat schuimletters nog niet op grote schaal wordt ingezet is het een effectief materiaalsoort met een onderscheidend vermogen. Daarnaast is het grote voordeel van schuimletters dat deze een laag gewicht hebben waardoor er diverse montage mogelijkheden zijn. Grote letters kunnen op zichzelf staan als een stand-alone opbject wat erg geschikt is in de standbouw en tijdens evenementen. Daarnaast kunnen de letters eenvoudig aan de muur worden bevestigd of hangend aan het plafond.

Afwerkingsmogelijkheden schuimletters

Wilt u een speciale afwerking voor uw schuimletters? Denk bijvoorbeeld aan airbrushen, bekleden met kunststof, metaal of hout, flocken (voorzien va viltachtig materiaal) of het in kleur spuiten van de letters. De afwerkingsmogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u zelf al een idee over het ontwerp en de afwerking van de letters? Stuur ons uw ontwerp en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Heeft u nog geen ontwerp? Ook geen probleem! Wij denken graag zo creatief mogelijk met u mee. Bij het maken van een ontwerp houden wij tevens rekening met de montage. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?